ΑΕ Καραϊσκάκης – Δόξα Δράμας 0-0

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

0
1108

Δημήτρης Σπανός:“Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Για εμάς νομίζω ήταν πιο σημαντικό, διότι στη βαθμολογία είμαστε δύο βαθμούς πίσω από τον Καραϊσκάκη και ακριβώς πάνω στη ζώνη της δεκάδας.
Παρ’ όλα αυτά η ομάδα μου στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε καλά, έχοντας ένα μοιρασμένο παιχνίδι, δημιουργώντας μία ευκαιρία εμείς και μία ο αντίπαλος.
Είχαν τις προϋποθέσεις για γκολ και οι δύο ομάδες και θεωρώ ότι έκλεισε το ημίχρονο μοιρασμένο, χωρίς να έχει κάποιος την πρωτοβουλία να κάνει τις μεγάλες φάσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά για την ομάδα μας και γενικά για την εικόνα του αγώνα. Θεωρώ ότι ήμασταν εξαιρετικοί, κυρίαρχοι, είχαμε κατοχή μπάλας, τρέξαμε, δημιουργήσαμε φάσεις στην αντίπαλη περιοχή, είχαμε ευκαιρίες, η μία ήταν εξαιρετικά καλή και τελικά αυτό που μας έλειψε ήταν το γκολ, το οποίο εάν δεν το βάλεις τελειώνει το παιχνίδι με μηδέν.Δεν μπορώ παρά να μην είμαι ευχαριστημένος, από την ανάπτυξη, την περιφερειακή λειτουργία, την κατοχή μπάλας, τη δημιουργία ευκαιριών. Δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί η ουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ. Παρόλα αυτά όμως ο ένας βαθμός σ’ αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα, σε μια δύσκολη έδρα και μια ομάδα που προέρχεται από τέσσερα στα τέσσερα είναι σημαντικός.
Παρόλο που είμαστε ευχαριστημένοι, είμαστε Δόξα και πρέπει να παίρνουμε “το μέγιστο που πρέπει να πάρουμε” σε μία έδρα όπως σήμερα (σ.σ. Κυριακή) έχοντας αυτή την εικόνα.Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, έχουμε ένα ματς στην Σπάρτη πάμε με όλες μας τις δυνάμεις να μπορέσουμε να το κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια.
Να ευχαριστήσουμε και την ομάδα του Καραϊσκάκη, νομίζω πρεσβεύει πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο, χρόνια τώρα, σαν την ομάδα της Δόξας, με πάρα πολύ καλή φιλοξενία και γενικά όταν έχεις σταματήσει το ποδόσφαιρο στην Άρτα και το έχεις ξεκινήσει πάλι από εδώ, νομίζω ότι αυτή η πόλη μου δίνει καλές αναμνήσεις.”

Καλούδης Λεμονής:
“Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Καραϊσκάκη. Πολλά συγχαρητήρια θέλω να δώσω στους συμπαίκτες μου. Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί και οι δύο ομάδες παλεύουν για τον ίδιο στόχο.
Όπως είπε και ο προπονητής μου στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία, στο δεύτερο είχαμε κατοχή της μπάλας και πιστεύω ότι μας έλειπε η τελική προσπάθεια για να βάλουμε το γκολ.
Από εδώ και πέρα ξεχνάμε το σήμερα, από αύριο κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τη Σπάρτη, έχουμε μία βδομάδα μπροστά μας για να δουλέψουμε και πάμε εκεί για να κατακτήσουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.”

Τόλης Χαραλαμπίδης:
“Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε για να έρθουμε πιο κοντά στη δεκάδα. Πιστεύω στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ, ωστόσο παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, δεν είχαμε τις ευκαιρίες.
Πιστεύω ένα παιχνίδι εάν δεν μπορείς να το κερδίσεις, τουλάχιστον ας μην το χάσεις. Είμαστε δύο ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους να είμαστε μέσα στη δεκάδα. Είμαστε πλέον στα ίδια, σαν να μην έγινε η αγωνιστική, διότι όλοι ήρθαν ισόπαλοι.
Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με την Καλαμαριά και θα προσπαθήσουμε εκεί να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μη φύγουμε καθόλου από τη δεκάδα και να εκπληρώσουμε το στόχο μας.”

Στέφανος Καπίας:
“Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχαμε χαρακτηρίσει όλοι μας κομβικό σχετικά με την εξασφάλιση της δεκάδας. Δεν καταφέραμε να το κερδίσουμε. Νομίζω ότι η παρουσία μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλή. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο τέρμα που θα μας έδινε τη νίκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε το παιχνίδι που έχουμε συνηθίσει να κάνουμε, ειδικά εντός έδρας. Θεωρώ όμως ότι με πιστή στο πλάνο μας, που έχουμε όλες τις τελευταίες αγωνιστικές και καλή προσπάθεια, θα πετύχουμε το στόχο μας και θα εξασφαλίσουμε την είσοδο της ομάδας στη δεκάδα.
Νομίζω ότι δεν έχει κριθεί τίποτα. Έχει μεγάλη σημασία το ότι δεν χάσαμε, γιατί είδατε στα προηγούμενα παιχνίδια δεχόμαστε γκολ στο τέλος. Θεωρώ ότι αυτός ο βαθμός μας δίνει παραπάνω ώθηση, για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στον επόμενο αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ