Αφιέρωμα στη φετινή πορεία του Ορφέα Χωριστής

0
4189

Ο Ορφέας Χωριστής είναι μια από τις παραδοσιακές ομάδες στο τοπικό μας πρωτάθλημα και φέτος έκανε μια πολύ καλή πορεία, κυρίως στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Η ομάδα άλλαξε δύο προπονητές, τους Περσιανλή και Θεοδωρίδη, ενώ πριν από τη διακοπή στην ομάδα πήγε ο Γιάννης Τσεβρεντζής, αλλά το μόνο που κατάφερε ο έμπειρος προπονητής ήταν να πραγματοποιήσει 2-3 προπονήσεις με τον Ορφέα.
Η φετινή προσπάθεια του Ορφέα ξεκίνησε από το Φωτολίβος, όπου η ομάδα του Γιώργου Περσιανλή τότε έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε και ισοφάρισε το παιχνίδι για το τελικό 1-1. Στη δεύτερη αγωνιστική η Χωριστή φιλοξενήθηκε από τη Νέα Αμισό σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Γιώργου Περσιανλή ήταν πολύ αποτελεσματική και πήρε μια σπουδαία νίκη με 1-3.
Στην 3η αγωνιστική ο Ορφέας φιλοξένησε την αξιόλογη και μετέπειτα πρωταθλήτρια ομάδα των Αμπελοκήπων, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2. Στην επόμενη αγωνιστική η Χωριστή ταξίδεψε στο Μενοίκιο για να παίξει με την τοπική Α.Ε. Καλής Βρύσης χάνοντας τελικά με 4-0 σε μια κακή εμφάνιση για την ομάδα.
Στη συνέχεια, ήρθε στην ομάδα ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την παραίτηση του Γιώργου Περσιανλή. Στην 5η αγωνιστική η Χωριστή παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στο Νευροκόπι 2-2. Στην επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι με το γειτονικό Δοξάτο η Χωριστή έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τους Φίλιππους Δοξάτου.
Στην 7η αγωνιστική η Χωριστή φιλοξένησε τη Δόξα Πετρούσας σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ορφέας έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα έχοντας σε καλή μέρα τότε τους Παπαδόπουλο και Βουτσινά και κέρδισε τελικά την ομάδα του Δημήτρη Κυριακίδη με 4-1.
Στην 8η αγωνιστική η Χωριστή φιλοξένησε την Α.Ε. Κυργίων και έχασε με 0-3 κάνοντας μια μέτρια εμφάνιση. Στην 9η αγωνιστική ήρθε το πιο καλό παιχνίδι σε αριθμό γκολ απέναντι στην Καλλίφυτο, στο οποίο η ομάδα του Σάββα Θεοδωρίδη έκανε ένα τέλειο επιθετικό παιχνίδι κερδίζοντας τελικά με 2-7.
Στην επόμενη αγωνιστική ο Ορφέας φιλοξένησε το Καλαμπάκι παραχωρώντας ισοπαλία 2-2, ενώ στην 11η αγωνιστική η Χωριστή λόγω κάποιων προβλημάτων με τα δελτία κατέβηκε αποδεκατισμένη, με αποτέλεσμα να έρθει ήττα από τον Κεραυνό Αρκαδικού, μια ήττα που ταυτόχρονα αποτέλεσε την πρώτη νίκη του Αρκαδικού.
Στην επόμενη αγωνιστική ο Ορφέας, πλήρης αυτή τη φορά, φιλοξένησε την Προσοτσάνη σε ένα παιχνίδι στο οποίο η Χωριστή ήταν αρκετά ανταγωνιστική, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου η Χωριστή ταξίδεψε στον Βώλακα χάνοντας τελικά 5-1.
Στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου η Χωριστή φιλοξένησε το Φωτολίβος παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 μετά από μια μέτρια εμφάνιση. Στην επόμενη αγωνιστική η Χωριστή φιλοξένησε τη Νέα Αμισό σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Σάββα Θεοδωρίδη φάνηκε ανώτερη και κέρδισε με 2-1. Στη 16η αγωνιστική η Χωριστή έπαιξε στο Κραχτίδης με την Α.Ε. Αμπελοκήπων σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι ήταν πολύ σοβαροί και προσεκτικοί, καθώς στο πρώτο παιχνίδι οι μετέπειτα πρωταθλητές είχαν χάσει δύο βαθμούς. Τελικό αποτέλεσμα στο Δ. Κραχτίδης ήταν 4-0 με τον Ορφέα να γνωρίζει μια βαριά ήττα.
Στη 17η αγωνιστική η Χωριστή γνώρισε την ήττα από την Κ. Βρύση εντός έδρας με 0-3και στην επόμενη αγωνιστική έχασε από το Νευροκόπι με 4-0, ενώ στη 19η και τελευταία αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλημε το Δοξάτο με 0-0.
Η Χωριστή τερμάτισε στη 10 θέση με 20 βαθμούς έχοντας 28 γκολ υπέρ και 41 κατά.Από τη φετινή πορεία της ομάδας ξεχώρισαν οι: Λυκίδης, Κωνσταντινίδης, Παρασκευάς, Δημητριάδης, Βουτσινάς και Παπαδόπουλος.

ΡΟΣΤΕΡ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ
ΜΑΤΣΙΟΡΗΣ Β.
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Β.
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
ΛΥΚΙΔΗΣ
ΤΖΙΡΙΤΗΣ
ΜΕΛΙΣΣΙΔΗΣ
ΚΟΤΟΛΑΚΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΤΟΥΡΦΑΝΤΙΔΗΣ
ΠΑΠΑΕΜΑΝΟΥΗΛ
ΖΟΥΦΙ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
ΙΩΣΙΦΙΔΗΣ
ΤΖΙΝΗΣ
ΠΕΡΣΙΑΝΛΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΤΟΣΙΟΓΛΟΥ
ΜΑΤΖΙΟΡΗΣ Π.
ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ
ΟΥΖΟΥΝΗΣ
ΩΡΟΛΟΓΑΣ
ΖΑΠΡΑΝΗΣ
ΚΟΣΚΕΡΙΔΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ
ΛΥΚΙΔΗΣ 6 γκολ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 4 γκολ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 4 γκολ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ 2 γκολ
ΜΕΛΙΣΣΙΔΗΣ 2 γκολ
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ 2 γκολ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Σ. 2 γκολ
ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ 1 γκολ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Α. 1 γκολ
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ 1 γκολ
ΤΖΙΡΙΤΗΣ 1 γκολ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 1 γκολ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ