Αφιέρωμα στον Άρη Μικροχωρίου: Η ανερχόμενη δύναμη του δραμινού ποδοσφαίρου

0
3837
Άρης Μικροχωρίου 2020

Ο Άρης Μικροχωρίου ιδρύθηκε το 1952 και έχει αγωνιστεί 28 φορές στη Β’ κατηγορία.
Το 1985 υποβιβάστηκε στο Γ’ τοπικό, όπου και παρέμεινε για τρεις σεζόν. Στη Β’ έμεινε για άλλες δύο σεζόν και υποβιβάστηκε και πάλι στην τελευταία κατηγορία της πόλης μας. Εν τέλει, το 1992 ο Άρης πήρε το εισιτήριο της ανόδου τερματίζοντας στην 3η θέση.
Το Μικροχώρι κατάφερε να παίξει στη Β’ για επτά συναπτά έτη με καλύτερη θέση την 3η. Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα στη Γ’, όπου η ομάδα είχε την καλύτερη επίθεση με 119 γκολ, επέστρεψε και πάλι στο Β’ τοπικό.
Παρά τις μέτριες πορείες, ο μαχητικός Άρης αγωνίστηκε στη 2η κατηγορία της Δράμας από το 2000 έως το 2011. Δυστυχώς, όμως, μετά τον υποβιβασμό του το 2011 δεν έλαβε μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα. Τελικά, το 2012 το Μικροχώρι επέστρεψε και κατάκτησε την 3η θέση και τον προβιβασμό.
Η σεζόν 2013-14 δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική για την ομάδα του Μικροχωρίου, καθώς τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά τελικά δεν υποβιβάστηκε.
Τις επόμενες σεζόν ο Άρης δεν έκανε κάτι το αξιοσημείωτο και συνέχισε στη Β’ κατηγορία. Πέρσι κατέκτησε την 6η θέση και φέτος με προπονητή τον Γιώργο Αμπρικίδη τερμάτισε στην 4η θέση του πρώτου ομίλου μαζί με τον Ηρακλή Μαυροβάτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ