Αγιασμός των Ακαδημιών της Δόξας

0
610

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου ο αγιασμός όλων των τμημάτων ακαδημιών της ΔΟΞΑΣ, για την νέα αγωνιστική περίοδο, από τον π. Αρχιμανδρίτη Γεράσιμο Βλατίτση.
Παρόντες ο πρόεδρος του Γ.Σ. ΔΟΞΑ Περσίδης Δημήτριος, ο Βασίλης Σταϊκίδης (μέλος συμβουλίου), ο υπεύθυνος ακαδημιών της ΔΟΞΑΣ Γιάννης Τσιπλάκης, και οι προπονητές όλων των τμημάτων: Άγγελος Τοκμακτσής, Λεωνίδας Βογιατζόγλου, Νίκος Γρηγοριάδης, Γιώργος Χατζηδημητρίου, Σάκης Γουδάκης, Άγγελος Μπόσκος και Θεοδόσης Ταυλαρίδης. Παραβρέθηκαν επίσης και οι οικογένειες των νεαρών παικτών.

ΠΕΡΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Πρόεδρος Γ.Σ. ΔΟΞΑ):
«Καλή αρχή σε όλους. Εύχομαι στις ακαδημίες μας καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, με υγεία. Πιστεύω ότι από αυτά τα παιδιά, και με την ανάλογη δουλειά, θα βγούνε οι μελλοντικοί ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν την μεγάλη ομάδα»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ (Υπεύθυνος ακαδημιών):
«Εύχομαι σε όλα τα παιδιά υγεία για την νέα περίοδο. Διάθεση υπάρχει από μέρος μας, να βγάλουμε καλούς παίκτες, αλλά και καλούς χαρακτήρες. Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα πρώτα για την ΔΟΞΑ, και μετά περαιτέρω. Ευχαριστούμε τις οικογένειες των παιδιών που παραβρέθηκαν, αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις ακαδημίες»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ