Εορτασμός Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Δήμο Προσοτσάνης

0
713

Γενικός τριήμερος σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ. και Ιδ. Δικαίου, των Τραπεζών, Ιδ. Καταστημάτων, οικιών κλπ. από 8ης πρωινής ώρας της 26ης Οκτωβρίου μέχρι της δύσης του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2022.
Φωταγώγηση τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2022 όλων των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων, των ΝΠΔΔ και Τραπεζών, μνημείων, πλατειών κλπ.

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Το πρωί θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και εορταστικές εκδηλώσεις στα Σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς Δημοσίου Δικαίου κλπ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ώρα 7:00 π.μ.. Έπαρση σημαίας στον ιστό της Ελευθερίας από μαθητές Φιλαρμονικής.
Ώρα 7:15 π.μ. Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των Εκκλησιών και η Φιλαρμονική θα παιανίσει Θούρια εμβατήρια.
Ώρα 10:30 π.μ. Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, για την Εθνική Επέτειο. Ο πανηγυρικός της ημέρας από τον κ. Μακρή Κωνσταντίνο Διευθυντή του ΓΕΛ Προσοτσάνης.
Ώρα 11:00 π.μ. Θα ψαλλεί στην πλατεία Ελευθερίας επιμνημόσυνη δέηση. Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πλατείας Ελευθερίας. Σιγή ενός λεπτού – Εθνικός Ύμνος.
Ώρα 11:30 π.μ. Παρέλαση, προπορευόμενης της Φιλαρμονικής του Δήμου, των μαθητών και μαθητριών των Σχολείων Δημοτικών και Μέσης Εκπαίδευσης, του Συλλόγου Γραμμουστιάνων Προσοτσάνης, του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Προσοτσάνης «Ο Μέγας Αλέξανδρος», του Συλλόγου Ποντίων Προσοτσάνης «Ο ΠΟΝΤΟΣ», του Συλλόγου Θρακομικρασιατών Προσοτσάνης.

ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ
Τα τμήματα θα παραταχθούν στην οδό Μ. Αλεξάνδρου και θα παρελάσουν στην οδό Γ. Παπανδρέου, κατευθυνόμενα από τον πλάτανο προς την οδό Φιλίππου (ΚΤΕΛ).

Ώρα 5:30μ.μ. Υποστολή σημαίας

 

Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Τερψιάδης Βασίλειος, Δημοτικός Υπάλληλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ