Αγώνας παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Δόξα – Άρης Θ.- Κουφαλίων και βετεράνων του ΠΑΟΚ

0
176

Στη μνήμη του συμπαίκτη τους Γιώργου Παπαμιχαήλ


Συγκινητική ήταν η παρουσία των πρώην συμπαικτών του Γιώργου Παπαμιχαήλ, οι οποίοι παραβρέθηκαν την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στο γήπεδο Κουφαλίων, για να τιμήσουν τον πρώην συμπαίκτη τους, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον Φεβρουάριο 2020. Γύρισαν το χρόνο πίσω αναπολώντας τα παλιά, και φυσικά αναφέρθηκαν στον αγαπημένο τους Γιώργο, ο οποίος έφυγε τόσο νωρίς.
Ακολούθησε ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων ΔΟΞΑΣ (Φιλίππου) – Άρη (Τσίλιος) 1-3, και στην συνέχεια παλαίμαχοι Κουφαλίων – παλαίμαχοι Θεσσαλονίκης. Πριν από τους ανωτέρω αγώνες, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες από τους παλαίμαχους της ΔΟΞΑΣ, του Άρη, των Κουφαλίων, και των βετεράνων της Θεσσσαλονίκης, στην σύζυγο του Γιώργου Νίκη, και στα παιδιά του Πανδώρα και Μαρία.

Από την ΔΟΞΑ παραβρέθηκαν οι: Γκατζιλάκης, Ταβλαρίδης, Μελεκίδης, Μουρατίδης Λαζ., Αρνής, Μουρατίδης Βασιλ., Παπαδόπουλος Λαζ., Κόντος, Κεωργιάδης Κ., Κατσαρίδης, Καρυπίδης, Ασλανίδης, Μουρατίδης Κ., Γούργουλης, Φερφέρης, Δαύκος, Φιλίππου, Τσιβλίδης, Χαραλαμπίδης Γρ., Τσελεμπής, Ελευθεριάδης, Γεωργιάδης Χ. Γιώρ., Λεπτοκαρίδης, Υφαντίδης κ.α.
Από τον Άρη και ΠΑΟΚ: Κούης, Τζιφόπουλος, Τζίλιος, Πασιαλής, Βένος, Σπυρίδων, Χαραλαμπίδης Κ., Φοιρός, Χαριστέας, Δαδιόγλου, Λαγωνίδης, Αλεξανδρίδης, Ορφανός, Τολούδης, Καποσούζης, Τραιανόπουλος, Καλλίμάνης, Γιαννακούλας, Φυντανίδης, και οι παλαίμαχοι των Κουφαλίων.

 

 


Θόδωρος Μπουδακίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ