Ακαδημίες του Α.Σ. Γαία Δράμας: «Τα παιδιά που αθλούνται θα γίνουν οι αυριανοί νικητές της ζωής»

0
2385

Οι Ακαδημίες του Α.Σ. Γαία Δράμας έχουν ως βασικό τους σκοπό την προσέλευση παιδιών στους αγωνιστικούς χώρους, με στόχο την αγάπη και την εκτίμηση του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας. Παράλληλα, έχουν στόχο να καλλιεργήσουν συστηματικά το ταλέντο των μικρών αθλητριών μέσα από ένα πρόγραμμα προπόνησης, καταρτισμένο από τους έμπειρους προπονητές της Ακαδημίας. Τα παιδιά που συμμετέχουν στις ακαδημίες μέσα από τη σωστή προπόνηση και προετοιμασία θα γίνουν οι αυριανοί νικητές της ζωής.

Ας δούμε ορισμένα από τα οφέλη που προσφέρονται:
Αποκτούν υγιείς συνήθειες, καθώς αποδεδειγμένα η άθληση βοηθά στην εκτόνωση του άγχους.
Γνωρίζουν τεχνικές που, με την επανάληψη της άθλησης, αυξάνουν την υπομονή, την επιμονή και τη φαντασία τους
Μαθαίνουν από τα λάθη τους, δέχονται πιο εύκολα εποικοδομητική κριτική, αναπτύσσουν αίσθημα δικαίου και αυτοπεποίθηση, χωρίς να βασίζονται στον εγωισμό, αλλά στην προσπάθεια τους.
Εκτιμούν την αξία της προετοιμασίας, μαθαίνοντας τη διαφορά μεταξύ προσπάθειας και ικανότητας, αναπτύσσοντας αυτοπειθαρχία και επίγνωση της σημασίας της καλής προετοιμασίας, καθώς βλέπουν τη βελτίωση στην απόδοσή τους.
Δοκιμάζουν τον εαυτό τους, μετρούν τις δυνάμεις τους, εντοπίζουν τις «αδυναμίες» τους γεγονός που τα βοηθά να έχουν υγιή άποψη για την εικόνα τους και τις ικανότητές τους.
Μαθαίνουν να προγραμματίζουν και να διαχειρίζονται το χρόνο τους.
Κοινωνικοποιούνται ομαλότερα, καθώς λειτουργούν με ομαδικό πνεύμα, έρχονται σε επαφή με παιδιά διαφορετικής ηλικίας, κουλτούρας, ιδεών και πολλές φορές εθνικοτήτων, μαθαίνοντας έτσι να σέβονται τη διαφορετικότητα.
Αντιλαμβάνονται την αξία του «τα αγαθά κόποις κτώνται», καθώς η άσκηση τους διδάσκει πως να το κατορθώσουν, με σκληρή προπόνηση και δουλειά.
Υγειονομικά Πρωτόκολλα Σε συνεργασία με τις Υγειονομικές αρχές κατά τη διάρκεια των προπονήσεων θα εφαρμοστούν κάθε φορά τα επίσημα Υγειονομικά Πρωτόκολλα που θα εκδίδει η Πολιτεία. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης θα κοινοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση, εκτιμάται αρχές Σεπτεμβρίου.

Επικοινωνία-Εγγραφές
Για εγγραφές και για οποιαδήποτε πληροφορία της νέας περιόδου, μπορείτε να επικοινωνείτε:
α. κα Παυλίνα, Υπεύθυνη προπονήτρια ακαδημιών: 6973907214
β. κος Τάκης, Υπεύθυνος προπονητής ανάπτυξης: 6977966946
γ. στο mail: gaiadramas@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ