Τελική συμφωνία για την αλλαγή ιδιοκτησίας της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ με την κυπριακή εταιρεία «Potemkin Consulting Ltd», συμφερόντων του κ. Χαράλαμπου Πάτση

0
2001

Ανακοίνωση για τη νέα ιδιοκτησία της ΠΑΕ Δόξα Δράμας

Με ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ το βράδυ της Δευτέρας έκανε και επισήμως γνωστές λεπτομέρειες για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, ενώ ανακοίνωσε ότι η συμφωνία έγινε με την κυπριακή εταιρεία «Potemkin Consulting Ltd», συμφερόντων του κ. Χαράλαμπου Πάτση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει ότι μετά από τις συζητήσεις των τελευταίων εβδομάδων, επήλθε τελική συμφωνία, για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ, με την κυπριακή εταιρεία «Potemkin Consulting Ltd», συμφερόντων του κ. Χαράλαμπου Πάτση.
Ο κ. Πάτσης δραστηριοποιείται μέσω των εταιρειών του στις επενδύσεις κεφαλαίων, σε εταιρικές συμμετοχές στον τομέα της υγείας, αγοραπωλησίες ακινήτων αλλά και στην τουριστική βιομηχανία.
Παρόλο που η διαδικασία αυτή βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ο κ. Πάτσης με τους εδώ
συνεργάτες του έχουν ήδη σιγά-σιγά αρχίσει να αναλαμβάνουν τις καθημερινές δραστηριότητες της ΠΑΕ, τόσο στο διοικητικό, αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
H άφιξη του κ. Πάτση στην πόλη μας θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί και επίσημα η διαδικασία
μεταβίβασης των μετοχών στην «Potemkin Consulting Ltd».
Ο κ. Πάτσης θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση των φίλων και υποστηρικτών της ομάδας μας, όπου θα παρουσιάσει μαζί με τους συνεργάτες του την επόμενη μέρα στα διοικητικά της ιστορικής μας ομάδας και το όραμά του όσον αφορά το ποδοσφαιρικό μέλλον της αγαπημένης μας Δόξας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ