Ακόμα ένα χρυσό για τον Κώστα Δουβαλίδη σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα

0
2389

Τη δέκατη νίκη του σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού πανηγύρισε μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Κώστας Δουβαλίδης, καθώς με χρόνο μόλις 7,67 τερμάτισε τα 60 μέτρα με εμπόδια, στο φινάλε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στην ίδια διοργάνωση το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Δραμινός Παύλος Μπόιτσιος από τον ΣΚΑ Δράμας, με επίδοση 8,32.
Ο Δραμινός αθλητής, Κώστα Δουβαλίδης, του Γυμναστικού Συλλόγου «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τις τωρινές επιδόσεις του φαίνεται να επανακάμπτει μετά από τον τραυματισμό του στην Κύπρο και είναι έτοιμος να διεκδικήσει μία ακόμη καλή επίδοση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Τορούν της Πολωνίας που ακολουθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει προγραμματίσει να λάβει μέρος σε δύο ακόμα αγώνες πριν από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Αμέσως μετά το χρυσό μετάλλιο ο Κ. Δουβαλίδης δήλωσε:
«Το 7,67 είναι μία καλή επίδοση για τα δεδομένα και δεν την περίμενα στην παρούσα φάση, καθώς είχε προηγηθεί ο τραυματισμός στην Κύπρο που με κράτησε πίσω. Πιστεύω πως θα προλάβω να είμαι στην κατάσταση που θα ήθελα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που ήταν ο στόχος μου εξαρχής στη σεζόν.»
Στην ίδια διοργάνωση, δεύτερος στα 60 μέτρα με εμπόδια ήταν ο Γιάννης Καμαρινός (Ολυμπιακή Δομή) με 8,24 ενώ το χάλκινο μετάλλιο έλαβε ο Δραμινός Παύλος Μπόιτσιος από τον ΣΚΑ Δράμας, με επίδοση 8,32 καθώς τερμάτισε τρίτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ