Αλλαγή σελίδας με γνώση και σχέδιο

Του Νικολαΐδη Αναστάσιου,Υπ. Βουλευτή Κινήματος Αλλαγής Δράμας.

0
546

Την Κυριακή 7 Ιουλίου οι πολίτες σε ολόκληρη τη χώρα καλούνται με τη ψήφο τους να επιλέξουν τα κόμματα και τα πρόσωπα που θα τους εκπροσωπήσουν την επόμενη περίοδο σε κοινοβουλευτικό επίπεδο. Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία είναι επιβεβλημένη. Δεν πρέπει να σπαταλιέται για κανένα λόγο αυτό το δικαίωμα στην επιλογή. Με τη ψήφο μας μας, άλλωστε, θα καθορίσουμε το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, της Δράμας μας.
Την προσεχή Κυριακή, μας δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγουμε από το χθες, να αλλάξουμε όλα αυτά που μας ενόχλησαν και μας πλήγωσαν στο παρελθόν, να αποκτήσουμε εκ νέου αισιοδοξία για το μέλλον. Όλοι μας συμφωνούμε πως «δεν πάει άλλο», «κάτι πρέπει να γίνει», «κάτι πρέπει να αλλάξει». Όμως, αν δεν πιστέψουμε εμείς οι ίδιοι στην πολυπόθητη αλλαγή, τότε αυτή δεν θα γίνει πράξη ποτέ.
Αυτή τη φορά ας τολμήσουμε να κάνουμε πράξη την ανανέωση, για την οποία όλοι συμφωνούμε. Αυτή τη φορά ας στηρίξουμε ανθρώπους με νέες ιδέες, νέες πρακτικές, νέες νοοτροπίες, που ζουν και εργάζονται στον τόπο μας. Αυτή τη φορά ας προχωρήσουμε στην αναγκαία αλλαγή σελίδας με γνώση και σχέδιο για την επόμενη μέρα.
Μέσα σε μια κοινωνία που μένει απαθής και παρακμάζει, με αποτέλεσμα να αμφισβητούνται ακόμη κι οι καλές προθέσεις, οφείλουμε να κινητοποιήσουμε ευρύτερες δυνάμεις που ασφυκτιούν και να αντιδράσουμε δημιουργικά στην οπισθοδρόμηση της Δράμας. Η στασιμότητα και η απογοήτευση δεν ταιριάζουν στη Δράμα, στους Δραμινούς και στις Δραμινές. Αυτή η παγιωμένη κατάσταση πρέπει να αναστραφεί άμεσα. Με γοργά βήματα προς τα μπροστά καλούμαστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Για να επιτευχθούν όμως υψηλοί στόχοι, χρειάζεται όραμα, γνώση, σχέδιο, εργατικότητα και κυρίως θέληση. Μόνο έτσι θα πετύχουμε. Μόνο έτσι θα επιστρέψει η ελπίδα και η προοπτική στον τόπο μας και στους ανθρώπους του.
Τόσα χρόνια ως πολίτες ακούσαμε πολλά, όμως ελάχιστα έγιναν πράξη. Μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα, αλλά με λιγότερα λόγια. Ο αγώνας για μια καλύτερη Δράμα μας αφορά και μας αγγίζει όλους. Αυτός ο αγώνας είναι για το μέλλον των παιδιών μας, την τιμή και την αξιοπρέπεια των γονιών μας και τη δική μας.
Με εντιμότητα, καθαρότητα και ειλικρίνεια, σας ζητώ αυτή τη φορά να κάνετε τη νέα επιλογή! Εφόδιά μου στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο είναι η επαγγελματική μου εμπειρία, η εργατικότητα και η αγάπη για τον τόπο μου.
Ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από το χθες και να αντιδράσουμε δημιουργικά στην οπισθοδρόμηση της Δράμας!
Ήρθε η ώρα για νέες ιδέες, νέες πρακτικές, νέες νοοτροπίες!
Ήρθε η ώρα για τη νέα επιλογή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ