Άνοιξαν οι εγγραφές για το Brevet Φιλίππων

Ένας διεθνής αγώνας ποδηλατικού τουρισμού που εκτείνεται σε τρείς νομούς

0
2425

Άνοιξαν οι εγγραφές της διεθνούς διοργάνωσης ποδηλατικού τουρισμού “Brevet Φιλίππων – Brevet Philippi” που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Πάρκο Φιλίππων. Πρόκειται για πρωτοβουλία που υλοποιείται στα γαλλικά πρότυπα ανάπτυξης του ποδηλατικού τουρισμού.

Περιλαμβάνει μία διαδρομή 200 χιλιομέτρων που διασχύζει 20 οικισμούς και 7 δήμους. Περνά δηλαδή από: Δήμο Καβάλας, Δήμο Δράμας, Δήμο Δοξάτου, Δήμο Προσοτσάνης, Δήμο Παγγαίου, Δήμο Αμφίπολης, Δήμο Νέας Ζίχνης.
Υπενθυμίζεται ότι η ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι η 19η Οκτωβρίου 2019. Το βασικό διάγραμμα της διαδρομής περιλαμβάνει την διέλευση των ποδηλατών από:Αρχαιολογικό Χώρο Φιλίππων – Λυδία – Καλαμπάκι – Φτελιά – Μικροχώρι – Δράμα – Κοκκινόγεια – Αγγίτη – Γραμμένη – Χαριτωμένη – Καλή Βρύση – Καλλιθέα – Περιχώρα – Αγιοχώρι – Αλιστράτη – Μεσορράχη – Νέα Μεσολακκιά – Λέων Αμφίπολης – Αμφίπολη – Νέα Μεσολακκιά – Παλαιοκώμη – Μικρό Σούλι – Ροδολίβος – Πρώτη – Αντιφίλιπποι – Ελευθερούπολη – Κοκκινόχωμα – Σταυρό – Αμυγδαλεώνα – Κρηνίδες – Τερματισμός
Όπως έγινε γνωστό απο την διοργάνωση, “…οι συμμετέχοντες καταβάλλουν αντίτιμο συμμετοχής των 10 ευρώ, με την εγγραφή τους. Τις λεπτομερείς οδηγίες διαδρομής (roadbook), σύντομο οδηγό κανόνων και το ηλεκτρονικό αρχείο σε μορφή gpx για συσκευές GPS, οι συμμετέχοντες θα τα λαμβάνουν με ηλεκτρονικό μήνυμα μετά την διαδικτυακή εγγραφή τους.Όσοι τερματίσαντες, επιθυμούν να λάβουν το αναμνηστικό μετάλλιο Brevet – Randonneurs, υπογράφουν σχετική δήλωση στη γραμματεία της διοργάνωσης την ημέρα της εκδήλωσης.H διοργάνωση θα παρέχει υπηρεσία dropbag, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς των Brevet, εφόσον γίνει αίτηση με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέχρι τις 13/10.
Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να φέρουν όλο τον υποχρεωτικό εξοπλισμό όπως προβλέπεται στους ειδικού όρους συμμετοχής, σύμφωνα με τους κανονισμούς των Audax Randonneurs Grece και Audax Club Parissien.
Οι σταθμοί ελέγχου και τροφοδοσίας ορίζονται σε 5 και διατυπώνονται στο χάρτη προσανατολισμού και στους οδηγούς της διαδρομής.
Από την αρχική ημερομηνία έκδοσης της προκήρυξης της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ενημερώνονται για το χρονοδιάγραμμα αυτής. Η διαδρομή καλύπτεται τηλεπικοινωνιακά από τις υφιστάμενες τηλεπικοινωνιακές εταιρείες στην Ελλάδα.
Οι συμμετέχοντες, για κάποιες παροχές εξυπηρέτησης από μέρους των διοργανωτών, θα πρέπει να αναφέρονται στην ιστοσελίδα, στο roadbook και στα τηλέφωνα επικοινωνίας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ