Αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στους Φίλιππους Δοξάτου

0
2630

Το Δ.Σ. των Φίλιππων Δοξάτου αποφάσισε την λήξη συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της Γιάννη Όμπαση καθώς η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Δοξάτου δεν ικανοποιούσε την διοίκηση της, μετρώντας μία νίκη και πέντε ήττες σε έξι αγωνιστικές. Έτσι η διοίκηση όσο υπάρχει ακόμη χρόνος αποφάσισε να προχωρήσει στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και ο εκλεκτός που θα την αναλάβει είναι ο Τάσος Λευκόπουλος.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου:
Το Δ.Σ. του Φ.Γ.Σ. Δοξάτου “Οι Φιλιπποι’’ ανακοινώνει την κοινή λύση συνεργασίας με τον κ. Γιάννη Ομπαση. Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, των μελών του Δ. Σ., των μελών και φίλων του συλλόγου ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας ο κ. Ομπασης καθώς ανέλαβε την ομάδα στην μέση της σεζόν σε ένα πολύ δύσκολο σημείο, πριν 3 χρόνια και τα κατάφερε. Από τα βάθη της καρδιάς μας και πάλι τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε πάντα τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εκεί που τελειώνει το ποδόσφαιρο μένουν οι φιλίες και εμείς αποκτήσαμε έναν πολύ καλό φίλο μα πάνω από όλα έναν καλό άνθρωπο.
Παρόλα αυτά το Δ.Σ. έπρεπε να καλύψει το κενό άμεσα χωρίς να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο βρέθηκε η καλύτερη λύση και το όνομά αυτού ΤΑΣΟΣ ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΣ. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Η πολυετής πείρα του και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής τα λέει όλα. Καλωσορίζουμε τον κ. Λευκοπουλο στα νέα του καθήκοντα και πλέον όλοι μαζί σαν μια γροθιά ενωμένοι διοίκηση, προπονητής και παίκτες να παλέψουμε για τους στόχους που έχουμε θέσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ