Αναγκαίο ένα 5×5 στο γήπεδο του Ακρίτα

0
2249

Λόγω των προβλημάτων που παρουσιάζει το χειμώνα ο αγωνιστικός χώρος του σημερινού γηπέδου.

Τη δημιουργία χώρου για τη λειτουργία πλαστικού γηπέδου 5χ5 διαστάσεων 22χ40 εντός του γηπέδου του Ακρίτα πίσω από το 14ο Δημοτικό Σχολείο επιδιώκουν οι κάτοικοι της Νέας Κρώμνης. Πρόκειται για ένα αίτημα των κατοίκων της περιοχής που εκπορεύεται από το γεγονός ότι κατά την διάρκεια του χειμώνα το γήπεδο του Ακρίτα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αφού ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου καθίσταται απροσπέλαστος λόγω των καιρικών συνθηκών και της κατασκευής του γηπέδου.

Λόγω αυτού του προβλήματος δεν μπορούν να αθληθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά ούτε και τα παιδιά περιοχής που χρειάζονται έναν αθλητικό χώρο. Επίσης ο αγωνιστικός χώρος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί τον χειμώνα λόγω της κλίσης που έχει, ούτε για χρήση των ομάδων που κατά διαστήματα το χρησιμοποιούν, όπως η Δόξα και ο Πανδραμαϊκός που κάνουν προπονήσεις, αλλά ούτε και για τα παιδιά του 2ου λυκείου τα οποία χρησιμοποιούν επίσης το γήπεδο του Ακρίτα όταν συγκροτούν ποδοσφαιρικές ομάδες στο πλαίσιο των σχολικών αγώνων.
Η αρχική πρόθεση των κατοίκων της Νέας Κρώμνης ήταν να γίνει ένα γήπεδο 5χ5 εντός της συνοικίας σε δημοτικό χώρο ωστόσο τελικά επιλέχθηκε ο χώρος εντός του γηπέδου του Ακρίτα ο οποίος είναι ευκολότερο και λιγότερο δαπανηρό να γίνει ένα γήπεδο 5χ5. Φαίνεται ότι η προσπάθεια αυτή είναι σε καλό δρόμο, καθώς οι κάτοικοι είναι ήδη σε επικοινωνία με τις τοπικές αρχές προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή του γηπέδου 5χ5 εντός του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Ακρίτα.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο σημερινό φύλλο των “Χ” στα περίπτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!