Ανακοίνωση Ορφέα Χωριστής

0
534

«Διατυπώνουμε δημοσίως την διαφωνία μας για την διαφαινόμενη απόφαση της ΕΠΣ Δράμας (η οποία αρμοδίως δεν έχει ακόμη κοινοποιηθεί) για την διακοπή του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας. Σύμφωνα με μια πρόχειρη δημοσκόπηση μεταξύ των σωματείων της Α κατηγορίας η απόφαση αυτή δεν απηχεί τις απόψεις και τα θέλω τους.
Δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί η στήριξή μας (αδιαπραγμάτευτη) προς τα σωματεία που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το μητρώο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με την δική μας οικονομική καταστροφή (αυτοχειρία δηλαδή) καθώς χωρίς πρωτάθλημα δεν υπάρχουν έσοδα ενώ τα έξοδα τρέχουν.
Δεν αντιλαμβανόμαστε πως λαμβάνονται αποφάσεις αβρόχοις ποσί χωρίς σχεδιασμό για το υπόλοιπο της χρονιάς, χωρίς αιτιολόγηση απλά και μόνο για να εκβιάσουμε-πιέσουμε τον Αυγενάκη.

Και ρωτάμε:
Θα καλύψει η ΕΠΟ την οικονομική ζημιά και την τρύπα στους προϋπολογισμούς μας;
Πότε θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα όταν η ΕΠΟ ζητά τον πρωταθλητή ως τις 20 Απρίλη και τα διαθέσιμα σ/κ είναι 28, με το μεθαυριανό υπολογιζόμενο, για 29 αγωνιστικές;
Θα παίζουμε τον χειμώνα με τις όποιες αγωνιστικές συνθήκες και τις Τετάρτες με συνέπεια μειωμένα έσοδα από εισητήρια χορηγούς κλπ;
Το κύπελλο Ελλάδος με την συμμετοχή ερασιτεχνικών ομάδων γιατί δεν το έχει διακόψει η ΕΠΟ ως μοχλό πίεσης;

Προτείνουμε την μη διακοπή των πρωταθλημάτων και την εξεύρεση άλλου τρόπου πίεσης της ΓΓΑ και του Υφυπουργού για την αποδοχή των δίκαιων αιτημάτων των ερασιτεχνικών σωματείων όσο αφορά στην διαδικασία εγγραφής στο Μητρώο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ