Ανακοίνωση Πανδραμαϊκού Α.Ο.

0
516

Μετά την σχετική ενημέρωση πως το CAS με απόφαση του καλεί την ΕΠΟ να απέχει από οποιασδήποτε ενέργειες σε σχέση με τις ομάδες που θα ανέλθουν στη Super League 2 μέχρι την έκδοση της τελικής απόφασης από το CAS σε προσφυγή ομάδας της Γ’ Εθνικής και για την επικύρωση της βαθμολογίας από την επιτροπή έκτακτων θεμάτων, θεωρούμε πως διαφαίνεται ξεκάθαρα η ορθότητα και το δίκαιο των μέχρι τώρα διαμαρτυριών μας.
Εν όψει της εκδίκασης της προσφυγής μας στο Διαιτητικό Δικαστήριο, υπενθυμίζεται πως σε αυτή (την προσφυγή) κρίσιμο ρόλο έπαιξαν οι αποφάσεις της παραπάνω επιτροπής. Είχαμε τονίσει από την αρχή πως η Επιτροπή αυτή κακώς επικύρωσε το πρακτικό της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ και όρισε τους αγώνες κατάταξης ενώ υπήρχαν εκκρεμοδικίες αλλά και γνωστά θέματα με την μη τήρηση του αθλητικού νόμου για την εγγραφή στα μητρώα της ΓΓΑ.
Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας δεν λάβαμε ποτέ την επικύρωση των βαθμολογιών όπως προτάσσεται και καλοπροαίρετα τονίσαμε ότι θα προκύψει σοβαρό πρόβλημα από τις επιλογές αυτές.
Είμαστε πεπεισμένοι για την απόλυτη ορθότητα των αιτημάτων μας και πέρα από την δικαίωση που εμείς αναμένουμε από το Διαιτητικό Δικαστήριο, καλούμε την Ομοσπονδία μας να κινηθεί και αυτή στην ίδια κατεύθυνση για να μην αδικηθεί ή ταλαιπωρηθεί περαιτέρω κανένας σύλλογος.
Πανδραμαϊκός Α.Ο.

Σχόλιο Χρονικών:
Μπορεί να υπήρξε η πληροφορία ότι το CAS ζήτησε από την ΕΠΟ να σταματήσει τη διαδικασία των αγώνων μπαράζ στη Γ’ Εθνική, η τελευταία όμως φαίνεται να έχει διαφορετική γνώμη καθώς οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής διεξήχθησαν κανονικά και μάλιστα
είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
Μακεδονικός – Ηλιούπολη: 2-1
(17′ Βασιλείου, 30′ Λάλκοβιτς- 4′ Σταύρου)
Προοδευτική – Ηρακλής Λάρισας: 4-0
(22′ Κρητικός, 41′-54’ Μακρυγιάννης, 79’ Ποτουρίδης)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ