Ανακοίνωση της Δόξας Δράμας για το θέμα της παραχώρησης του γηπέδου

0
957

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γ.Σ. Δόξα Δράμας ενημερώνουν τον κόσμο της Δράμας σχετικά με το θέμα της παραχώρησης του γηπέδου της ομάδας μας για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας που προέκυψε τελευταία.
Ουδέποτε αρνηθήκαμε να παραχωρήσουμε το γήπεδό μας προκειμένου να διεξαχθεί για άλλη μία χρονιά ο τελικός της διοργάνωσης του κυπέλλου των σωματείων του νομού μας. Αντίθετα, θεωρούμε δεδομένη την παραχώρησή του για τον αγώνα-γιορτή του δραμινού ποδόσφαιρου.

Από την ώρα που λάβαμε το σχετικό αίτημα της Ε.Π.Σ.Δ., απαντήσαμε αμέσως θετικά με mail, στο οποίο αναφέραμε:
«Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου με Αριθμό Συνεδρίασης 477/11-05-2022, το αίτημα σας για την παραχώρηση του γηπέδου μας για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλου την 28η Μαΐου, όπως κάθε χρόνο γίνεται δεκτό, με την προϋπόθεση την χορήγηση βεβαίωσης μη οφειλής.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στη διάθεσή σας.
Με τιμή, το Δ.Σ.»

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από την απάντησή μας, ήμασταν άμεσα θετικοί στην παραχώρηση, θέτοντας μόνο ένα αίτημα, το οποίο θεωρούμε αυτονόητο ότι πρέπει να γίνει. Ζητήσαμε τη χορήγηση βεβαίωσης μη οφειλής από τη διοίκηση της Ε.Π.Σ.Δ., γιατί το σωματείο μας δεν μπορεί να είναι υπό ομηρία για μία οφειλή που δεν μας ανήκει και είναι μικρότερη από τα λειτουργικά έξοδα του συγκεκριμένου αγώνα.
Εκπροσωπούμε τη διοίκηση του πιο ιστορικού σωματείου της Δράμας και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να παραποιεί την αλήθεια, δημιουργώντας μια εικόνα που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Από εκεί και πέρα, το γήπεδό μας είναι στη διάθεση της Ε.Π.Σ.Δ. που έχει και την τελική απόφαση.

Για το Δ.Σ. του Γ.Σ. Δόξα Δράμας
Ο πρόεδρος
Δημήτρης Περσίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ