Ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας σχετικά με τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

0
1237

«Ο Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας, την 5 Αυγούστου, ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να ενισχύσει, όσο αυτό είναι εφικτό, τους πυρόπληκτους των τελευταίων μεγάλων πυρκαγιών που ταλαιπώρησαν τη Χώρα μας, αλλά και όσους έδωσαν τη μάχη στα πύρινα μέτωπα.
Από την Παρασκευή 6 έως και την Τετάρτη 11 Αυγούστου, τόσο συνάδελφοι, μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας, όσο και συμπολίτες μας δραμινοί, κατέκλεισαν τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας, ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία μας και προσέφεραν κάθε είδους προϊόντα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωσή μας. Κατά τις ίδιες μέρες, κάθε απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ, δικηγόροι αλλά και δραμινοί συμπολίτες μας, έκαναν διαλογή, ταξινόμηση και συσκευασία ανά είδος, των συγκεντρωθέντων, προκειμένου αυτά να είναι έτοιμα να αποσταλούν στην Π.Ε. Εύβοιας, στη Χαλκίδα, όπως ο Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας είχε ήδη προγραμματίσει, μετά από σχετική συνεννόηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας.
Την Τετάρτη 11 Αυγούστου, το μεσημέρι, το μεγαλύτερο μέρος των ειδών πρώτης ανάγκης προωθήθηκε στην Χαλκίδα προκειμένου, δια μέσου, της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, να δοθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη, ενώ μέχρι και σήμερα, εξακολουθούμε καθημερινά να προωθούμε υγειονομικό υλικό, το οποίο, λόγω των ιδιοτήτων του αλλά και των καιρικών συνθηκών, αποστέλλεται τμηματικά. Ήδη τα πρώτα μηνύματα από τους παραλήπτες, κατοίκους της Εύβοιας, είναι συγκινητικά.
Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά: τους συναδέλφους δικηγόρους Δράμας, αλλά και τους δραμινούς συμπολίτες μας, οι οποίοι, εν μέσω καύσωνα αλλά και διακοπών του Αυγούστου, όχι μόνο έσπευσαν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, αλλά δραστηριοποιήθηκαν αυτοβούλως στην διαλογή και τη συσκευασία αυτών το Μουσικοδραματικό Σύλλογο Χωριστής «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» καθώς και τους εργαζόμενους στη ΜΦΗ «Το σπίτι της συντροφιάς» για τη σημαντική προσφορά τους στην όλη προσπάθεια,την εταιρεία ταχυμεταφορών DHL Δράμας – ΑΛΑΤΖΑΣ Β. ΜΩΥΣΙΔΗΣ Χ. Ο.Ε., η οποία ανέλαβε, με δικά της έξοδα, τη μεταφορά του μεγαλύτερου μέρους των συγκεντρωθέντων, την εταιρεία ACS courier Δράμας η οποία ανέλαβε, δωρεάν, τη μεταφορά σημαντικού μέρους του υγειονομικού υλικού που συγκεντρώθηκε. Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των καιρών, επεδίωξαν, όπως έπραξαν άλλωστε και στο παρελθόν και θα πράξουν και στο μέλλον, αν και όταν χρειαστεί, να καταδείξουν ότι, κόντρα στις αντιξοότητες και τα δεινά, η ελπίδα θα υπάρχει πάντα στην αλληλεγγύη, στη συλλογικότητα και στην κοινωνική συνείδηση. Οι δικηγόροι της Δράμας ήταν για μια φορά ακόμη στο πλευρό της κοινωνίας, εμπράκτως».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ