Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για τις αρχαιρεσίες στο Σωματείο ΑμεΑ Ν. Δράμας

0
10486

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 16, 17 και 18 Ιουλίου

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Δράμας. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκαν και οι υποψήφιοι για την εκπροσώπηση στα εκλογοαπολογιστικά συνέδρια της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης -το επόμενο θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στην Κομοτηνή- καθώς και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.
Όπως επεσήμανε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο μέχρι τώρα Πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία ν. Δράμας κ. Κώστας Αποστολίδης, η προθεσμία των αιτήσεων για τις υποψηφιότητες έληξε την 1η Ιουλίου.
Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν σε τρεις συνεχόμενες ημέρες, στις 16, 17 και 18 Ιουλίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Τα μέλη του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Δράμας ή εκπρόσωποί τους μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ενισχύοντας την προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των ατόμων με αναπηρία, των χρονίως πασχόντων και του οικογενειακού τους περιβάλλοντος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα απερχόμενα μέλη της διοίκησης του σωματείου και ο κ. Αποστολίδης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τον αριθμό συμμετοχής των υποψηφίων όσο και για την υποψηφιότητα νέων ατόμων.
Η τριμελής εφορευτική επιτροπή προχώρησε στον έλεγχο των αιτήσεων και διαπίστωσε ότι όλα τα άτομα που κατέθεσαν αίτηση πληρούσαν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία. Όπως προκύπτει από το πρακτικό της εφορευτικής επιτροπής, οι υποψηφιότητες για κάθε όργανο έχουν ως εξής:
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία ν. Δράμας, υποψήφιοι είναι οι: Κων/νος Αποστολίδης, Ιωσήφ Αμανατίδης, Γιώργος Αρβανιτίδης, Δημήτρης Βαρβούρης, Ταξιάρχης Γιούρας, Παναγιώτα Διαμαντή, Θεόδωρος Διαμαντής, Νεκτάριος Καλτσίδης, Γιάννης Κιοσσές, Νίκος Κοκκινάκης, Σαββατώ Κοτζαμανίδου, Ιωάννης Κουτσαρίγκος, Γεώργιος Νταλίδης, Φωτεινή Ντινίδου, Μηνάς Ξενόπουλος, Κων/νος Πράσατζης, Στέλιος Ρουμελιώτης, Δημήτριος Σιδηρόπουλος, Αναστασία Στεργίου, Λάζαρος Τσελεπής, Δημήτριος Χαντζίδης, Γεώργιος Χαρετίδης, Αντώνης Χριστιανόπουλος.
Για την ελεγκτική επιτροπή του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Δράμας υποψήφιοι είναι οι: Ευδοκία Αλβανού, Ελένη Βουλβουτζή, Καλλιόπη Γιαννάκη, Σωκράτης Ιωαννίδης, Ευαγγελία Καραβαγγέλη και Όλγα Τσακαλίδου.
Για το 2ο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της ΠΟΜΑΜΕΑ υποψήφιοι είναι οι: Ιωσήφ Αμανατίδης, Κωνσταντίνος Αποστολίδης, Δημήτριος Βαρβούρης, Ταξιάρχης Γιούρας, Βηθλεέμ Δημητριάδου, Παναγιώτα Διαμαντή, Θεόδωρος Διαμαντής, Νεκτάριος Καλτσίδης, Γιάννης Κιοσσές, Νίκος Κοκκινάκης, Σαββατώ Κοτζαμανίδου, Μαρία Κουτέλη, Ευαγγελία Λαζαρίδου, Γιώργος Νταλίδης, Φωτεινή Ντινίδου, Μηνάς Ξενόπουλος, Γεώργιος Πετράκης, Κων/νος Πράσατζης, Στέλιος Ρουμελιώτης, Δημήτριος Σιδηρόπουλος, Στυλιανή Σινγκ, Αναστασία Στεργίου, Χριστίνα Ταξοπούλου, Λάζαρος Τσελεπής, Δημήτριος Χαντζίδης, Γεώργιος Χαρετίδης και Αντώνης Χριστιανόπουλος.
Για το 10ο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της ΕΣΑΜΕΑ οι υποψήφιοι εκπρόσωποι είναι οι: Κων/νος Αποστολίδης, Γεώργιος Αρβανιτίδης, Δημήτρης Βαρβούρης, Ταξιάρχης Γιούρας, Παναγιώτα Διαμαντή, Γιάννης Κιοσσές, Σαββατώ Κοτζαμανίδου, Γεώργιος Νταλίδης, Γεώργιος Πετράκης, Κων/νος Πράσατζης, Στέλιος Ρουμελιώτης, Δημήτριος Σιδηρόπουλος, Αναστασία Στέργιου, Χριστίνα Ταξοπούλου, Λάζαρος Τσελεπής, Δημήτριος Χατζίδης, Γεώργιος Χαρετίδης και Αντώνης Χριστιανόπουλος.
Τα απερχόμενα μέλη του ΔΣ του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Δράμας και κ. Κώστας Αποστολίδης ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους, δίνοντάς τους συγχαρητήρια για τη διάθεσή τους να εκπροσωπήσουν το αναπηρικό κίνημα στην Π.Ε. Δράμας με τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!