Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Φαράγγι

Μετατέθηκε τελικά για τον Σεπτέμβριο η συναυλία της Ελεονώρας Ζουγανέλη

0
5299

Ανακοινώθηκε χθες μετά απο μικρή καθυστέρηση που μάλλον ήταν αναπόφευκτη λόγω των εθνικών εκλογών που θα γίνουν στις 7 Ιουλίου, το συνολικό πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τον Σεπτέμβριο στο Φαράγγι της Πετρούσας.

Πρόκειται για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις “Καλοκαίρι 2019” που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Πετρούσας. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 8 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 9 Σεπτεμβρίου.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
• Τρίτη 18 Ιουνίου, ώρα : 21:00
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Το τάβλι» του Δ. Κεχαϊδη, Η υπόθεση εκτυλίσσεται με φόντο μια λαϊκή αυλή ένα ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα. Ο Φώντας και ο Κόλιας, φίλοι και συγγενείς, διαφορετικοί χαρακτήρες μεταξύ τους, παίζουν τάβλι στην αυλή του σπιτιού τους και συζητούν τους τρόπους για να πιάσουν «την καλή». Ο Φώντας, άνθρωπος της πιάτσας, προσπαθεί να πείσει τον Κόλια, πρώην αντιστασιακό και νυν λαχειοπώλη, να στήσουν μαζί μια κομπίνα, η οποία θα τους αναβαθμίσει κοινωνικά.
Μια κωμωδία χαρακτήρων μέσα από την οποία αποδίδεται γλαφυρά η νεοελληνική πραγματικότητα και το ενδόμυχο όνειρο του νεοέλληνα «να τη βγάλει καθαρή».
• Πέμπτη 20 Ιουνίου, ώρα: 21:30
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ : Γιάννης Χαρούλης
• Σάββατο 22 Ιουνίου, ώρα: 20:30
Παράσταση μπαλέτου της Σχολής χορού Έλενας και Κωνσταντίνας Νότα
• Κυριακή 23 Ιουνίου, ώρα : 20.30
ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Σήμερα γάμος γίνεται..» του Κέντρου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας.
Ο θεσμός του Γάμου στις τοπικές μας κοινωνίες προσδιορίζει την κοινωνικά αναγνωρισμένη ένωση δύο προσώπων και επισφραγίζει τη νόμιμη γενετήσια ένωση η οποία οδηγεί στη δημιουργία μιας οικογένειας.Η παράσταση σεμνύνεται πως καλύπτει όλα τα στάδια της προετοιμασίας, αυτής καθ’ εαυτής της γαμήλιας τελετής με τις ευχές για παιδοποιία και την επαύλεια έξοδο από την νέα εστία με όλο το εθιμοτυπικό.
• Τετάρτη 26 Ιουνίου, ώρα : 21:30
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ : Βασίλης Παπακωνσταντίνου
• Τετάρτη 3 Ιουλίου: ώρα: 20:30
Παράσταση Μπαλέτου της Αναπτυξιακής του Δήμου Προσοτσάνης
• Δευτέρα 15 Ιουλίου : ώρα: 21.30
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Ορχήστρα Βασίλη Τσιτσάνη με ερμηνεύτριες την Δήμητρα Γαλάνη και Νατάσσα Μποφίλιου.
• Παρασκευή 12 Ιουλίου, ώρα : 21:00
ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Οι μικροί ήρωες, από το θεατρικό εργαστήρι Α. Ροντίδη
• Τετάρτη 24 Ιουλίου, ώρα : 21:30
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Άλκηστις Πρωτοψάλτη
• Τρίτη 30 Ιουλίου, ώρα 21:00.
ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Ο μικρός πρίγκιπας» του Antoine de Saint-Exupéry, από το Θέατρο του ΒορράΟ αφηγητής πέφτει με το αεροπλάνο του -που έχει πάθει βλάβη- στην έρημο. Εκεί συναντά ένα ασυνήθιστο παιδί (το Μικρό Πρίγκιπα), γνωρίζονται και γίνονται φίλοι. Ο αφηγητής μαθαίνει πολλά από τον καινούργιο του φίλο. Ο καινούργιος του φίλος σιγά-σιγά τού διηγείται την επίσκεψή του σε άλλους πλανήτες, όπου υπάρχουν άνθρωποι ματαιόδοξοι αλλά και κάποιοι (ελάχιστοι) περισσότερο “ανθρώπινοι”. Δεν ξεχνάει ποτέ και με τίποτα τις ερωτήσεις που έχει υποβάλει, ενώ ο ίδιος, αντίθετα, δεν συνηθίζει ν’ απαντάει στις ερωτήσεις των άλλων.Μολονότι υποτίθεται ότι είναι παιδικό βιβλίο, ο Μικρός Πρίγκιπας κάνει μερικές βαθυστόχαστες και ιδεαλιστικές παρατηρήσεις σχετικά με τη ζωή και την ανθρώπινη φύση.
• Δευτέρα 19 Αυγούστου, ώρα: 20:30
ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ : «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου, από την παιδική σκηνή Φώτη ΣπύρουΜια ιστορία που γοητεύει και συγκινεί μικρούς και μεγάλους, βασισμένη στους μύθους, στα λαϊκά παραμύθια και την επική λογοτεχνία.Πρόκειται για ένα γοητευτικό μαγικό ταξίδι σε χώρες ονειρικές, με αλλόκοτους ήρωες, ένα παραμύθι όπου τα πάντα είναι δυνατά και αδύνατα, αληθινά και ψεύτικα
• Τετάρτη 28 Αυγούστου, ώρα 21: 30
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Ελευθερία Αρβανιτάκη – Γιάννης Κότσιρας
• Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ώρα : 20:00
ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ : «Ο πρίγκιπας Λεμόνης και η όμορφη Κρεμμύδω». του Γ. Σακελλαρίδη, από το Θέατρο του ΒορράΟ καλόκαρδος Πρίγκιπας Λεμόνης γνωρίζει την όμορφη Κρεμμύδω και την ερωτεύεται! Παρά τις αντιρρήσεις που έχει ο περίγυρος και των δυο θα παντρευτούν και θα απαντήσουν σε όλους όσους επικρίνουν την αγάπη τους…με αγάπη!!!
• Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ : Ελεονώρα Ζουγανέλη
• Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου ώρα : 19:30
Παράσταση Μπαλέτου της Σχολής Χορού της Έλενας Αγγέλοβα Καλφοπούλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ