Ανασκόπηση αλλαγών για τις ομάδες

0
3804

Από τη Δευτέρα ρίχνονται στα βάσανα ξανά οι ομάδες της Γ’ Εθνικής και της Α’ ΕΠΣ, με αρκετά προβλήματα και με πιο βασικό ότι η ΕΠΣ Δράμας δεν έχει ακόμα διαθέσιμα έντυπα μεταγραφών, ένα θέμα που απασχολεί σχεδόν όλες της ομάδες του νομού μας.

Αμπελόκηποι
Οι Αμπελόκηποι θα συμμετάσχουν κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μετά την ανακοίνωση του Συλλόγου.
Έχει ανανεώσει ο βασικός κορμός της ομάδας αφού συνεχίζουν κανονικά στην ομάδα 14 παίκτες ενώ αποχώρησαν οι Ξενίδης, Ουζούνης, Κουμπρόγλου, Πέτρο και Χατζηκούρτης. Νέο μέλος στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας είναι ο Μπάμπης Μίγας με τον Γιάννη Ιωαννίδη να είναι επικεφαλής της προσπάθειας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει την Τετάρτη 22 Ιουλίου ενώ ο πρώτος φιλικός αγώνας είναι την 1η Αυγούστου με τον Ορφέα Χωριστής. Ακολουθούν άλλα επτά φιλικά παιχνίδια με τη Δόξα Βώλακα (08/08) Μ.Α. Ορφανίου (12/08) Καλαμπάκι (19/08) Προσοτσάνη (22/08) Πετρούσα (26/08), Νέα Αμισό (29/08), Νέστο Χρυσούπολη (02/09), Αετό Ορφανού (05/09).

Πανδραμαϊκός
Στον Πανδραμαϊκό ανανέωσαν οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας ενώ παρελθόν αποτελούν οι Παγκάκης, Βασιλειάδης, Παπαγεωργίου.
Ο Πανδραμαϊκός έκανε μια σημαντική μεταγραφή αυτή του Σάββα Μουδούρογλου, ενώ απέκτησε και τον Σπύρο Τσάκωνα. Επικείμενες μεταγραφές θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.
Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 22 Ιουλίου και πρώτο φιλικό παιχνίδι του Πανδραμαϊκού είναι στις 3/8 με το Καλαμπάκι. Στην συνέχεια θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια τηςς παρακάτω ομάδες: Αγ. Αθανάσιο (06/08), Απόλλωνα Αθηνών (10/08), Κεραυνό Πέρνης (18/08), Δόξα Κάτω Καμήλας (24/08/), Σέρρες 1800 (28/08), Αετό Ορφανού (31/08) και Άρη Αβάτου (11/09).

Βώλακας
Η ομάδα του Βώλακα έβαλε φέτος ψηλά τον πήχη με μόνο στόχο την πρωτιά. Χθες, έγινε η πρώτη συνάντηση της ομάδας όπου και παρευρέθηκαν νέα πρόσωπα, όπως τερματοφύλακας Βαγγέλης Παγκάκης από τον Πανδραμαϊκό. Η ομάδα είναι κοντά στην απόκτηση επιπλέον ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα δώσουν ώθηση στην ήδη υπάρχουσα σύνθεση. Η πρώτη προπόνηση της ομάδας διεξήχθη σε καλό κλίμα με την ομάδα του Λευτέρη Ροδίτη να είναι από τις πρώτες ομάδες που ξεκινούν προετοιμασία.

Κύργια
Τα Κύργια και τη φετινή χρονιά θέλουν να παίξουν ανταγωνιστικά και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς από την κίνηση της ομάδας να αποκτήσει τον Γιώργο Λάλα, ενός προπονητή που έχει καταφέρει πολλά με την ομάδα της Προσοτσάνης.
Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει στις 27 Ιουλίου και η πρώτη μεταγραφή είναι ο τερματοφύλακας Κώστας Χατζόπουλος. Ο παίκτης αυτός αποκτήθηκε ως ο αντίπαλος του Καγκελίδη, αφού ο γκολκίπερ της Α.Ε.Κ. είναι πιθανό να φύγει από τον νομό λόγω σπουδών.
Πρώτο φιλικό της ομάδας είναι προγραμματισμένο για τις 05 Αυγούστου με αντίπαλο τον Άρη Καλαμώνα ενώ στην συνέχεια θα παίξει με: Κ. Βρύση(08/08), Κουδούνια (12/08), Φίλιππο Καβάλας (19/08) Ορφέα Χωριστής (22/08), Αγ. Αθανάσιο (29/08)

Προσοτσάνη
Οι στόχοι του Γ.Σ. Προσοτσάνης και τη νέα χρονιά είναι η πρωτιά και η ανάδειξη νεαρών παικτών, κάτι που έκανε με μεγάλη επιτυχία την πέρυσι. Στην ομάδα παρέμειναν όλοι οι ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα, ενώ αποκτήθηκε ο έμπειρος φορ Χρήστος Παναγιώτου, καθώς επίσης ενδέχεται να αποκτηθούν 1-2 ποδοσφαιριστές σε περίπτωση που υπάρξουν κάποια κενά.
Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει την Τετάρτη 22/07/2020 και το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την 1η Αυγούστου με αντίπαλο την Νέα Αμισό, ενώ στην συνέχεια θα παίξει με: Φωτολίβος (08/08), Δόξα Σταυρούπολης (14/08), Μ. Αλέξανδρο Ορφανού (19/08), Α.Ε. Αμπελοκήπους (22/08), Δόξα Σιταγρών (26/08), Νευροκόπι (29/08).

Πετρούσα
Για την ομάδα της Πετρούσας ο φετινός στόχος είναι πρωτιά και το Κύπελλο της ΕΠΣ. Οι περισσότεροι παίκτες ανανέωσαν την παραμονή τους στην ομάδα ενώ έχουν γίνει λίγες μεταγραφικές κινήσεις με μόνη επίσημη εκείνη του Λάζαρου Ξενίδη από την Α.Ε. Αμπελοκήπων.
Η πρώτη προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε ήδη ενώ το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 05/08 με αντίπαλο τον Ορφέα Χωριστής και στη συνέχεια θα παίξει με: Νευροκόπι (08/08), Καστρινό (12/08), Νέα Αμισό (19/08), Ξηροπόταμο (22/08), Αμπελόκηπους (26/08), Βώλακα (29/08), Σιταγρούς (05/09).

Καλαμπάκι
Στο Καλαμπάκι μετά την επεισοδιακή αλλαγή προπονητή, με την αντικατάσταση από τον Λάζαρο Μουρατίδη του Μιχάλη Τσοκακτσίδη, η ομάδα έχει να δείξει ως μεταγραφικά αποτελέσματα τον έμπειρο Μάρκο Καπτέλη και τον νεαρό Γιώργο Κωνσταντινίδη.
Πρώτη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Δευτέρα 27 Ιουλίου, ενώ ο πρώτος φιλικός αγώνας της ομάδας είναι προγραμματισμένος για τις 05/08 με την Νέα Αμισό. Στη συνέχεια θα παίξει με: Αδριανή (8/8), Φωτολίβος (12/08), Αμπελόκηποι (19/08), Αρκαδικός (22/08), Αγ. Αθανάσιος (26/08), Χωριστή (29/08).

Κ. Βρύση
Στην Κ. Βρύση στοχεύουν σε πορεία ανόδου σε σχέση με πέρυσι ενώ έχουν ήδη καταφέρει να ανανεώσουν το σύνολο των παικτών για την επόμενη χρονιά. Για το επόμενο διάστημα αναμένουμε να ανακοινωθούν 3 μεταγραφές.

Νευροκόπι
Στο Νευροκόπι θέλουν να συνεχίσουν να λειτουργούν ως ακαδημιά νεαρών παικτών και θα συνεχίσουν με την ανάδειξη νέων ταλέντων από το λεκανοπέδιο με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας το οποίο δεν πρόκειται να ξεπερνά τα 18.
Στην ομάδα θα ενταχθούν 2-3 παίκτες από τις ακαδημίες, ενώ ενδέχεται να αποκτηθεί ένας νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής.
Η ομάδα ξεκινά προετοιμασία αύριο Τετάρτη 22 Ιουλίου ενώ το πρώτο φιλικό παιχνίδι είναι με τον Ξηροπόταμο το Σάββατο 01/08 και στη συνέχεια θα παίξει με : Μικρόπολη, Πετρούσα, Νέα Αμισό, Ακρίτα Νέας Κρώμνης, Καστρινό, Αρκαδικό και Προσοτσάνη.

Νέα Αμισός
Στη Νέα Αμισό θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοντέλο δηλαδή την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία και μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει αύριο Τετάρτη 22 Ιουλίου και πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 01/08 με αντίπαλο την Προσοτσάνη. Στην συνέχεια θα παίξει με Καλαμπάκι, Μικροχώρι, Νευροκόπι, Πετρούσα, Βώλακα, Καστρινό και Αμπελόκηπους.

Χωριστή
Στον Ορφέα τη νέα χρονιά έβαλαν ψηλά τον πήχη και έτσι έχουν αποκτηθεί ήδη παίκτες όπως ο Δήμος Καραγιαννίδης και ο Δεληγιώρογλου. Τέσσερις ακόμα παίκτες έχουν συμφωνήσει για μεταγραφή, αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί λόγω του γνωστού προβλήματος με τα έντυπα των ελευθέρας.
Η πρώτη προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε ήδη με αρκετά νέα πρόσωπα τα οποία όμως θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Δοξάτο
Στο Δοξάτο έχουν γίνει ήδη δύο συνεδριάσεις του ΔΣ χωρίς κάποιο αποτέλεσμα ενώ είναι προγραμματισμένο ένα ακόμα.
Υπάρχει ένα σοβαρό θέμα με ένα παλιό οικόπεδο που έχει στην κατοχή της η ομάδα που μένει ανεκμετάλλευτο, ενώ την ίδια στιγμή η ομάδα πρέπει να πληρώνει αρκετά χρήματα ετησίως ως φόρο.

Καλλίφυτος
Στην Καλλίφυτο τα πράγματα είναι ρευστά και ακόμα δεν έχει συσταθεί Δ.Σ.
Φωτολίβος
Έχουν γίνει κάποιες καλές κινήσεις, ενώ σχεδόν όλος ο περσινός κορμός παρέμεινε στην ομάδα.
Μεγάλο πλήγμα για την ομάδα είναι ότι φέτος δεν θα γίνει το πανηγύρι, από εκεί δηλαδή που κέρδιζε αρκετά χρήματα για τις ανάγκες της ομάδας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περικοπές.
Στόχος, φυσικά, παραμένει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να μην κινδυνεύσει ξανά η ομάδα όπως τα προηγούμενα χρόνια. Η ομάδα ξεκινάει προετοιμασία στις 27/07 και πρώτο φιλικό παιχνίδι είναι με τον Καστρινό στις 05/08.
Στην συνέχεια θα παίξει με Προσοτσάνη, Καλαμπάκι, Αρκαδικό, Γραμμένη και Ροδολίβος.

Αρκαδικός
Στον Αρκαδικό θέλουν να κάνουν μια καλή σεζόν τη φετινή χρονιά και να αφήσουν πίσω την περσινή.
Από τις ακαδημίες θα ανεβούν 6-7 νεαροί ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το υπάρχον ρόστερ, ενώ θα γίνουν κινήσεις για την απόκτηση 4-5 ποδοσφαιριστών που θα δώσουν ώθηση στην ομάδα και θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Αγ. Αθανάσιος
Στον Αγ. Αθανάσιο θέλουν η επιστροφή της ομάδας στα σαλόνια του Δραμινού ποδοσφαίρου να ταυτιστεί με μια καλή πορεία αντάξιας του ονόματος του Μέγα.
Με την ομάδα ανανέωσαν σχεδόν όλοι οι περσυνοί παίκτες και αναμένεται να γίνουν κινήσεις για 4-5 νέους που θα δώσουν ώθηση στην ομάδα. Ισχυρό ενδεχόμενο είναι η αλλαγή στον άσσο με την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα. Η πρώτη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 27/07. Το πρώτο φιλικό παιχνίδι είναι με τον Φίλιππο Καβάλας στις 05/08 ενώ στη συνέχεια θα παίξει με Ακρίτα Ν. Κρώμνης, Ηρακλή Αδριανής, Σιταγροί, Καλαμπάκι.

Ξηροπόταμος
Στον Ξηροπόταμο νέος προπονητής είναι εδώ και καιρό ο Γιώργος Σαμαράς με βοηθό τον Παύλο Παυλίδη.
Στην επιστροφή της ομάδας στην Α’ κατηγορία η διοίκηση θέλει να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο και έχει κάνει κάποιες κινήσεις και μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι Μιχαηλίδης και Ζιάκας. Επίσης έχουν αποκτηθεί 4 ποδοσφαιριστές ενώ πάει για την υπέρβαση καθώς βρίσκεται κοντά στην απόκτηση νεαρού φορ με παραστάσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει αύριο 22 Ιουλίου. Στους φιλικούς αγώνες έχει πρώτο αντίπαλο το Νευροκόπι στις 01/08, ενώ στην συνέχεια θα παίξει με Κουδούνια, Αρκαδικό, Πετρούσα και Αετό Ορφανού.

Κουδούνια
Για την Τετάρτη πήρε αναβολή η προγραμματισμένη Γ.Σ. και οι εκλογές του συλλόγου, με νέο προπονητή τον κ. Μάρτζιο.
Δεν έχει ανακοινωθεί κάποια μεταγραφή όμως έχουν γίνει κάποιες κινήσεις και θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Η προετοιμασία ξεκινάει το Σάββατο 25/07.

Καστρινός
Ο Καστρινός επιστρέφει στην Α’ ΕΠΣ μετά από δύο χρόνια με μόνο στόχο μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών. Έχουν ανανεώσει όλοι οι παίκτες της περσινής χρονιάς, ενώ πρόκειται να αποκτηθούν 2 νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που θα δώσουν φρεσκάδα στην ομάδα.
Η προετοιμασία ξεκινάει τη Δευτέρα 27 Ιουλίου με πρώτο φιλικό αγώνα με το Φωτολίβος στις 05/08, ενώ στην συνέχεια θα παίξει με: Βώλακα, Αμπελόκηπους, Πετρούσα, Χωριστή, Νευροκόπι, Νέα Αμισός, Σιταγροί.

Ακρίτας Ν. Κρώμνης
Νέος προπονητής στον Ακρίτα εδώ και 20 μέρες είναι ο Τάκης Στάμογλου, με μόνο στόχο της σωτηρία της ομάδας.
Με την ομάδα έχουν ανανεώσει σχεδόν όλοι παίκτες ενώ έχει γίνει προφορική συμφωνία και με δύο νέους παίκτες. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει την Τρίτη 28/08 και το πρώτο φιλικό παιχνίδι είναι προγραμματισμένο στις 14/08 με την Κ. Βρύση ενώ στην συνέχεια θα παίξει με Νευροκόπο, Αλιστράτη, Κουδούνια και Γραμένη, ενώ αναζητήτε αντίπαλος για τις 08/08.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ