Αναστάσιος Νικολαΐδης: «Χάρη στην αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των συμπολιτών μου ορκίστηκα Βουλευτής»

0
1673

«Με δύναμη και πίστη, θα πορευθούμε και στη νέα προεκλογική περίοδο, έχοντας πάντα ως στόχο να είναι η Δράμα στο προσκήνιο»


 

Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου ορκίστηκε, το απόγευμα της Κυριακής 28 Μαΐου, ο κ. Αναστάσιος Νικολαΐδης, ο οποίος ψηφίστηκε από τους συμπολίτες του στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία να εκπροσωπήσει τη Δράμα στη Βουλή.
Σε δήλωσή του, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Βουλής, ο κ. Νικολαΐδης ανέφερε τα εξής: «Η συγκινησιακή φόρτιση είναι αυτονόητη, καθώς συμμετείχα για πρώτη φορά σε συνεδρίαση του Κοινοβουλίου. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τις Δραμινές και τους Δραμινούς για την τιμή να τους εκπροσωπώ στη Βουλή. Χάρη στην αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των συμπολιτών μου ορκίστηκα Βουλευτής. Η θητεία αυτής της Βουλής είναι πολύ σύντομη και μπροστά μας έχουμε μια νέα εκλογική διαδικασία. Ως πολίτες θα κληθούμε να λάβουμε εκ νέου κρίσιμες αποφάσεις για την πορεία της χώρας και κυρίως για το μέλλον του τόπου μας. Οι αποφάσεις αφορούν τόσο τη διακυβέρνηση της πατρίδας μας όσο και την παρουσία μιας ισχυρής παράταξης που θα μπορεί με αξιοπιστία να εκφράσει τον προοδευτικό κόσμο της χώρας. Με δύναμη και πίστη, θα πορευθούμε και στη νέα προεκλογική περίοδο, έχοντας πάντα ως στόχο να είναι η Δράμα
Αναστάσιος Νικολαΐδης: «Χάρη στην αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των συμπολιτών μου ορκίστηκα Βουλευτής»
«Με δύναμη και πίστη, θα πορευθούμε και στη νέα προεκλογική περίοδο, έχοντας πάντα ως στόχο να είναι η Δράμα στο προσκήνιο» στο προσκήνιο».
Μετά το τέλος της συνεδρίασης της Βουλής, ο κ. Νικολαΐδης συναντήθηκε με τους συναδέλφους του από τον Νομό Δράμας, τον κ. Δημήτρη Κυριαζίδη και τον κ. Θεόφιλο Ξανθόπουλο, και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί εντός του Κοινοβουλίου. Για τον κ. Νικολαΐδη, πέρα από τον συμβολικό χαρακτήρα της συγκεκριμένης κίνησης, ενυπάρχει και ουσιαστική αξία, καθώς είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για συνεννόηση και κοινή δράση, τουλάχιστον για τα κορυφαία ζητήματα που απασχολούν τον τόπο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!