Ορκίστηκαν την Κυριακή οι τρεις βουλευτές του Νομού Δράμας

0
2971

Ορκίστηκαν την Κυριακή οι τρεις βουλευτές του Νομού Δράμας, στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας των 300 νέων βουλευτών στην Βουλή των Ελλήνων.

Ο Βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης σχολίασε αργότερα μετά την ορκωμοσία του στα έδρανα της Βουλής: «Ξεκινήσαμε για να πάμε την Πατρίδα μπροστά. Ξεκινήσαμε για να πάμε τη Δράμα πιο ψηλά».

 

 

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τάσος Νικολαΐδης που ορκίστηκε επίσης την Κυριακή ανέφερε μετά την ορκωμοσία: «Χάρη στην αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας, είχα την τιμή να ορκιστώ Βουλευτής του Νομού Δράμας. Η θητεία της συγκεκριμένης Βουλής είναι σύντομη. Μπροστά μας έχουμε μια νέα εκλογική διαδικασία και καλούμαστε ως πολίτες να λάβουμε κρίσιμες αποφάσεις για την πορεία της χώρας και κυρίως για το μέλλον του τόπου μας. Με δύναμη και πίστη, θα πορευθούμε και στη νέα προεκλογική περίοδο, έχοντας πάντα ως στόχο να είναι η Δράμα στο προσκήνιο».

 

Από την πλευρά του ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεόφιλος Ξανθόπουλος, σχολίασε: «Ορκίστηκα σήμερα για δεύτερη φορά Βουλευτής. Βεβαίως η σημερινή ορκωμοσία είναι τυπική διαδικασία καθώς αύριο (χθες Δευτέρα) η Βουλή διαλύεται και προκηρύσσονται εκλογές για 25 Ιουνίου. Δεν παύει όμως να είναι μια σημαντική στιγμή. Με την ελπίδα και την πίστη ότι θα συνεχίσω να είμαι βουλευτής και στην επόμενη Βουλή και να εκπροσωπήσω τους πολίτες της Δράμας, ώστε από κοινού με όλη την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. να ανταποκριθούμε στην εντολή που θα μάς δώσει ο λαός».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!