Ανεμοδείκτης 07-11-2019

...γράφει ο Βαγγέλης Ψωμάς

0
2182

Η ΠΑΙΔΙΚΗ σκηνή Ροντίδη θα παρουσιάσει στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας στις 24 Νοεμβρίου σε μικρούς και μεγάλους φίλους της την παιδική παράσταση “ΣΚΡΟΥΤΖ” σε σκηνοθεσία και διασκευή Στέργιου Μαδέρη. Προσπαθώντας να απαλλαχθεί από την κατάρα που τον κυριεύει εδώ και πενήντα χρόνια, ο Εμπενίζερ Σκρούτζ μπαίνει σε μια θεότρελη περιπέτεια, με μοναδικό του στόχο να ξανανιώσει αγάπη. Στο πλευρό του ένα θεότρελο φάντασμα, μια μάχιμη δημοσιογράφος και ο ανιψιός του Φρέντ… η συνέχεια επί της σκηνής.

ΘΑ τα καταφέρει να συντονίσει χωρίς προβλήματα το δύσκολο έργο των ελέγχων που αρχίζουν για την εφαρμογή των διατάξεων του αντικαπνιστικού Νόμου και στην Δράμα ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος; Ο Αντιπεριφερειάρχης είναι άνθρωπος της αγοράς και όπως έδειξε και κατά την διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας δεν είναι υπέρ των λύσεων “σοκ” ειδικά για τις περιπτώσεις των καταστημάτων εστίασης, άλλωστε και ο ίδιος δήλωσε άνθρωπος της αγοράς και συνέστησε στα ελεγκτικά όργανα ήπια και κλιμακωτή προσαρμογή στις διατάξεις περιορισμού του καπνίσματος. Πρώτα ενημέρωση και μετά πρόστιμα όπως είπε. Θα φανεί στην πορεία.

ΤΟ Κάτω Νευροκόπι επισκέφθηκε προχθές ο Βουλευτής Δράμας της ΝΔ Κώστας Μπλούχος μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Παπαδόπουλο. Εκεί έγινε συνάντηση με τον Δήμαρψο Κάτω Νευροκοπίου Γιάννη Κυριακίδη και ετέθησαν θέματα που αφορούν την περιοχή του Λεκανοπεδίου. Στην συνέχεια έγινε επίσκεψη στον Σταθμό Διασυνοριακού Ελέγχου Διαβατηρίων Εξοχής όπου ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τα ζητήματα που υπάρχουν απο τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου…

ΟΜΙΛΙΑ, με θέμα: «Η τοπική αυτοδιοίκηση στην πόλη της Δράμας και η δημογραφική και οικονομική κατάσταση του νομού από το 1913 και εντεύθεν…» διοργανώνει ο σύνδεσμος Δραμινών της Αθήνας “Η Αγία Βαρβάρα”. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 1-12-2019 στις 11:30 π.μ. στα γραφεία του συνδέσμου (πίσω από το Δημαρχείο του Δήμου Αθηναίων). Κύριος ομιλητής θα είναι ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου και πρώτος Δήμαρχος Δράμας στην μεταπολίτευση (1974-1975), Κος Γεώργιος Κούρτης.

ΤΟΝ Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας Λαζαρίδη Νικόλαο όρισε ως Αντιδήμαρχο του Δήμου Παρανεστίου, με θητεία από 4 Νοεμβρίου 2019 έως την 31 Δεκεμβρίου 2020, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου ο Δήμαρχος Παρανεστίου Αναστάσιος Καγιάολγου. Του μεταβιβάζει μάλιστα μεταξύ άλλων τις αρμοδιότητες Τεχνικών Έργων, την ευθύνη της συντήρησης και επισκευής ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, την εποπτεία και ευθύνη της καθαριότητας, του περιβάλλοντος, την ευθύνη της καθαριότητας όλων των κοινόχρηστων χώρων της εδαφικής περιφέρειας του δήμου, της αποκομιδής και διαχείρισης των αποβλήτων κλπ.

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ την Τρίτη από το διοικητικό συμβούλιο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας, η εγγραφή είκοσι ωφελουμένων στο πρόγραμμα του Κ.Η.Φ.Η. για το έτος 2019, ώστε να λειτουργήσει το νέο τμημα στο Κ.Η.Φ.Η. Η δύναμη του Κ.Η.Φ.Η διαμορφώνεται πλέον σε 45 μέλη. Από την ημέρα της δημιουργίας του ΚΗΦΗ μέχρι και σήμερα γίνεται συνεχής προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών του οι οποίες απευθύνονται στους ηλικιωμένους και για τον λόγο αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους συνέδραμαν και συνδράμουν με κάθε τρόπο στην κατεύθυνση αυτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ