Ανεμοδείκτης

0
2184

Ο ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ Αλέξανδρος Καρολίδης, διακεκριμένος γιατρός στην πόλη της Δράμας ακούμε ότι αποφάσισε για πρώτη φορά να ασχοληθεί με τα κοινά θεωρώντας την τοπική αυτοδιοίκηση σημαντικό πεδίο προσφοράς στην τοπική κοινωνία και εντάχθηκε ήδη στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης Πόλη+Ζωή ως υποψήφιος για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Κυριάκου Χαρακίδη ο οποίος όπως είναι γνωστό θα είναι επικεφαλής του συνδυασμού της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο.

ΣΤΟΝ συνδυασμό της δημοτικής παράταξης Project Δράμα 2020, θα είναι όπως ακούμε υποψήφιος ο Γιώργος Σένδρος καθηγητής και διευθυντής στο ΕΠΑΛ της Προσοτσάνης ο οποίος ήταν υποψήφιος με την Παράταξη Πόλη+ Ζωή στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Ο κ. Σένδρος έχει μακρόχρονη πορεία στα κοινά της πόλης καθώς ανάμεσα σε άλλα έχει διατελέσει και ως συνδικαλιστής εκπροσωπώντας τον επαγγελματικό του κλάδο. Παράλληλα στο ψηφοδέλτιο της ίδιας παράταξης θα είναι ως υποψήφιος και ο κ. Ραδής Θεοδωρίδης καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης – γυμναστής στην Ελευθερούπολη και προπονητής μπάσκετ, ο οποίος ήταν επίσης υποψήφιος με την παράταξη Πόλη+Ζωή στις προηγούμενες εκλογές.

ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ από πολύ νωρίς οδηγήθηκε η προσπάθεια προσέγγισης (για την ακρίβεια η συνάντηση) που μάθαμε ότι έγινε το προηγούμενο διάστημα μεταξύ εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ σε περιφερειακό επίπεδο για τις εκλογές στην περιφέρεια ΑΜ-Θ. Όπως ακούσαμε οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ δεν έβλεπαν με καλό μάτι την υποψηφιότητα Σημιτσή λέγοντας ότι πρόκειται για μια καθαρά κομματική υποψηφιότητα και ότι σε περίπτωση συνεργασίας θα επιθυμού- σαν έναν υποψήφιο κοινής αποδοχής. Ενώ από την άλλη και οι εκπρόσωποι του ΚΙΝΑΛ έδειξαν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε κανενός είδους συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στην περι- φέρεια ΑΜΘ δηλώνοντας ότι ο κ. Σημιτσής θα στηριχθεί οπωσδήποτε από το ΚΙΝΑΛ αφού αυτή είναι η κεντρική απόφαση του κόμματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!