Ανεμοδείκτης

0
2377

ΟΛΟ και εντονότερο άρχισε να γίνεται το άρωμα των βουλευτικών εκλογών με αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί η κινητικότητα κομματικών στελεχών ανά την επικράτεια. Η επικείμενη επίσκεψη Τζανακόπουλου, μπορεί να εντάσσεται ή όχι σε αυτή την λογική (ανάλογα πως θα την ερμηνεύσει κανείς).

ΠΑΝΤΩΣ μέχρι στιγμής αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, θα επισκεφτεί τη Δράμα το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου. Tην ίδια ημέρα θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στις 13:15 στο Ξενοδοχείο ‘’ Hydrama Grand Hotel ‘’.

ΓΙΑ το περιεχόμενο της επίσκεψης του Υπουργού Επικρατείας δεν υπήρξε καμία ενημέρωση πάντως, παρόλα αυτά λέγεται ότι ο κ. Τζανακόπουλος θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στην περιοχή (άγνωστο που και με ποιούς για την ώρα).

ΜΕΤΑ την ανακοίνωση των 19 υποψηφίων της Δημοτικής παράταξης Project Δράμα 2020 από τον επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιο Δήμαρχο Αλέξανδρο Τσιαμπούση αλλά και την παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού “Δράμα Πρωταγωνίστρια” από τον Λευτέρη Καλλινικίδη (επίσης υποψηφίου Δημάρχου), την ερχόμενη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 μμ στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας θα γίνει παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης της δημοτικής παράταξης «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» Δράμας του υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλή Χατζηθεοδώριδη.

ΤΟ ΚΛΙΜΑ έχει μάλλον αρχίσει να ζεσταίνεται λιγάκι τουλάχιστον όσον αφορά τις Δημοτικές Εκλογές. Σε επίπεδο ανακοίνωσης υποψηφίων πάντως τόσο η παράταξη “Ενώνουμε την Δράμα” όσο και η παράταξη “Πόλη+Ζωή” δεν έχουν προχωρήσει σε μαζικές παρουσιάσεις υποψηφίων πολύ πιθανόν λόγω τακτικής. Πάντως νέα ονόματα που μαθαίνουμε ότι κατεβαίνουν ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από την παράταξη Ενώνουμε την Δράμα είναι πέραν αυτού του κ. Ανδρέα Χαραλαμπίδη που θα ανακοινωθεί, ο κ. Γιάννης Εφραιμίδης και ο κ. Γ. Κοφαντίδης η ανακοίνωση των οποίων θα γίνει λίαν συντόμως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!