Ανεμοδείκτης

0
2493

ΤΗΝ παρουσίαση δυο νέων υποψηφίων με την παράταξή “Ενώνουμε την Δράμα” ανακοίνωσε την Τετάρτη το μεσημέρι ο Δήμαρχος Δράμας και επικεφαλής της παράταξης Χριστόδουλος Μαμσάκος. Πρόκειται για τον κ. Π. Κοφαντίδη και τον κ. Α. Χαραλαμπίδη η ανακοίνωση των οποίων είχαν γράψει ότι θα γίνει τα ΧΡΟΝΙΚΑ από την προηγούμενη εβδομάδα. Ο κ. Κοφαντίδης προέρχεται από τον χώρο των επαγγελματιών και συγκεκριμένα των οικοδόμων. Σήμερα είναι συνταξιούχος. Ο ίδιος διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Προαστείου. Ασχολήθηκε πολλά χρόνια με το ποδόσφαιρο.

 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ από τον Δήμαρχο Δράμας ανακοινώθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Νέα Εποχή Νέα Δράμα κ. Ανδρέας Χαραλαμπίδης ο οποίος διετέλεσε όπως είναι γνωστό σε διάφορες θέσεις (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος κλπ) της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το 1998. Ο ίδιος πάντως ευχαριστώντας για την συνεργασία τον Δήμαρχο Δράμας διευκρίνισε απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση ότι δεν προτίθεται να ανεξαρτητοποιηθεί από την σημερινή του παράταξή και μέχρι το πέρας της θητείας διότι δεν συντρέχει κανένας τέτοιος λόγος.

ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΕ όπως μαθαίνουμε, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της ΠΕ Δράμας Χρ. Λιθηρόπουλος από ορισμένες φράσεις της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρ. Δούρου στο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειων κατά το 6ο Τακτικό Συνέδριο της ΕΝΠΕ στα Ιωάννινα. Η κ. Δούρου χρησιμοποίησε αρκετές φορές φράσεις που παραπέμπουν σε πολιτικούς χαρακτηρισμούς. Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Λιθηρόπουλος ανεβαίνοντας στο βήμα όπου μίλησε και για το πρόβλημα της γέφυρας στο Νέστο, απευθυνόμενος στην κα Δούρου έθιξε το θέμα αυτό, διότι όπως είπε, εμπλέκει τα της τοπικής αυτοδιοίκησης με το πεδίο της πολιτικής…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!