Ανεμοδείκτης

0
2503

TΟΝ πρώην πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Αν. Μακεδονίας, αντιπρόεδρο του Ορειβατικού Συλλόγου Δράμας και Ηλεκτρολόγο Μηχανικό κ. Δημήτρη Κυριαζίδη, όπως και τον Στέφανο Πεταλούδη, Υπ. Γραφείου στην Raycap, με σπουδές ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής και σήμερα σπουδαστή στο ΤΕΙ Οινολογίας, ανακοίνωσε ώς υποψηφίους με τον συνδυασμό της παράταξης Πόλη+Ζωή ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος Κυριάκος Χαρακίδης.

ΤΟΝ κ. Θεόδωρο Σαριπαυλίδη ασφαλιστή από την Δράμα, είναι πολύ πιθανόν να ανακοινώσει το επόμενο διάστημα ως υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Project Δράμα 2020 ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας κ. Αλέξανδρος Τσιαμπούσης. Από την ερχόμενη Κυριακή μάλιστα η ίδια παράταξη ξεκινά μία εξόρμηση ενημέρωσης και γνωριμίας στις κοινότητες του Δήμου της Δράμας με σύνθημα “Ελάτε να μας γνωρίσετε – θέλουμε να σας ακούσουμε”. Ο πρώτος σταθμός αυτής της εξόρμησης θα είναι η κοινότητα Κουδουνίων όπου στις 11 το πρωί της ερχόμενης Κυριακής τα μέλη της παράταξης θα συναντηθούν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με τους κατοίκους της περιοχής.

ΤΗΝ παρουσίαση τεσσάρων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με την παράταξη
«Ενώνουμε τη Δράμα», και πιο συγκεκριμένα της κ. Μαρίας Γιάγκα, της κ. Ειρήνης Κουτελίδου, της κ. Όλγας Κωνσταντινίδου και της κ. Δήμητρας Πατρωνίδου έκανε ο Δήμαρχος Δράμας και Επικεφαλής της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα”, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος την Δευτέρα.

ΣΥΝΤΟΜΑ θα προχωρήσει στην ανακοίνωση υποψηφίων με τον συνδυασμό “Δράμα Πρωταγωνίτρια” ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Λευτέρης
Καλλινικίδης. Ήδη πάντως επιβεβαιώθηκε έστω και ατύπως η συμπόρευση με τον
Αναστάσιο Βασιλειάδη ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από την Δημοτική Αρχή και ήταν δίπλα στοn κ. Καλλινικίδη στην συνέντευξη τύπου που παρέθεσε ο τελευταίος την Τρίτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!