Ανεμοδείκτης

0
1834

ΣΕ αργία με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας και Θράκης ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης.. Η απόφαση της Αποκεντρωμένης έχει σταλεί στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης η οποία εξετάζει τις ενέργειες που θα πρέπει να δρομολογήσει αφού λάβει και την γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας της ενώ
περιμένει και σχετική γνωμοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών. Η απόφαση της Αποκεντρωμένης πάντως σχετίζεται με την εξέλιξη της υπόθεσης αντιδικίας που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης με την ασφαλιστική εταιρεία Αφοί Αρβανιτίδη. Σχετική ανακοίνωση για το θέμα αναμένεται να εκδοθεί σύντομα αν όχι και σήμερα από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΤΟΝ Γιώργο Πίσπα, πτυχιούχο Οικονομικών του ΑΠΘ, τον Γιάννη Καδόγλου Γεωπόνο, μέλος του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας, π. μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δράμας, και πρόεδρο όπως και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Προστασίας και Προώθησης της Πολιτιστικής Έκφρασης, ανακοίνωσε ως υποψηφίους με τον συνδυασμό “Αυτοδιοίκηση Πολιτών” ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Στέργιος Ηλιόπουλος.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ και οι αντίστοιχες Τομεακές Επιτροπές διοργανώνουν εκδηλώσεις παρουσίασης των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης μπροστά στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Ανάλογη εκδήλωση θα γίνει σήμερα Παρασκευή 25/1 στις 7μμ στο Δημαρχείο Δράμας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γιώργος Μήτρου, μέλος της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας.

ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση για την συμφωνία των Πρεσπών σε αντίθεση με πολλούς αυτοδιοικητικούς πήρε δημόσια ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος λέγοντας μεταξύ άλλων … «Θέλω να εκφράσω, με τον πιο σαφή τρόπο, την αντίθεσή μου στη συμφωνία των Πρεσπών. Δυστυχώς, σε αυτό το σοβαρό ζήτημα, η κυβέρνηση ενήργησε χωρίς να λάβει υπόψη τις εθνικές ευαισθησίες και τις ανησυχίες των πολιτών. Κυρίως με προβληματίζει, το γεγονός ότι με τη συμφωνία αναγνωρίζονται «μακεδονική» γλώσσα και εθνότητα, κάτι που καθιστά άνευ νοήματος τον γεωγραφικό προσδιορισμό στο όνομα της γειτονικής χώρας. Συνεπώς, θεωρώ ότι η συμφωνία αυτή θα δημιουργήσει προβλήματα…”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!