Ανεμοδείκτης

0
2543

TΟΝ γνωστό δραμινό καρδιολόγο και μεταξύ άλλων μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιολογίας Βαγγέλη Ματζαλάρδα, ανακοίνωσε ως υποψήφιο με τον συνδυασμό της παράταξης Πόλη+Ζωή, ο επικεφαλής της παράταξης και υπ. Δήμαρχος Κυριάκος Χαρακίδης.

 

ΤΟΝ Ζήση Σολάκη, Εργοδηγό τεχνικής εταιρείας και πρώην Πρόεδρο του Ξηροποτάμου, ανακοίνωσε ως υποψήφιος με τον συνδυασμό της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα” ο επικε-
φαλής της παράταξης και Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος.

ΤΟΝ Ηλία Παπαδόπουλο μηχανοδηγό στον ΟΣΕ και μέλος του Δ.Σ του Ακρίτα Ν. Κρώμνης, ανακοίνωσε ως υποψήφιο με τον συνδυασμό της παράταξης “Αυτοδιοίκηση Πολιτών” ο επικεφαλής της παράταξης και υπ. Δήμαρχος Δράμας Στέργιος Ηλιόπουλος. Η ίδια παράταξη είχε προχωρήσει στην ανακοίνωση 25 υποψηφίων τις προηγούμενες ημέρες, τους οποίους ανακοίνωσαν και τα ΧΡΟΝΙΚΑ, Παρόλα αυτά ο υπ’ αριθμ “13” στην λίστα δηλαδή ο Τάκης Κοροσιάδης Εκπαιδευτικός, λόγω σφάλματος στην εκτύπωση φαινόταν με διαγράμμιση. Δηλαδή ως διαγραμμένος από την λίστα. Για την αποφυγή λάθους εντυπώσεων να πούμε ότι ο κ. Κοροσιάδης είναι εντός λίστα και συνυποψήφιος με τους υπόλοιπους του συνδυασμού.

ΑΙΧΜΕΣ κατά του σημερινού και του τέως Δημάρχου Δράμας άφησε ο επικεφαλής της παρά-
ταξης Project Δράμα 2020 και υπ. Δήμαρχος Αλέξανδρος Τσιαμπούσης, για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη και τα χωριά. Όπως δήλωσε προχθές “Αν οι Δραμινοί είναι ευχαριστημένοι με τη σημερινή κατάσταση της Δράμας και των χωριών μας, τότε δεν έχουν μία επιλογή αλλά δύο! Αυτές του πρώην και νυν δημάρχου. Αν θέλουν να αλλάζει σελίδα και να κοιτάζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, μία είναι η επιλογή. Η επιλογή είναι να ψηφίσουν μέλλον, να ψηφίσουν Project Δράμα 2020”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ