Ανεμοδείκτης

0
2770

ΤΗΝ Τετάρτη επισκέφθηκε το παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Δράμας (πρώην Θεραπευτήριο) με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του ο Δήμαρχος Δράμας και επικεφαλής της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» Χριστόδουλος Μαμσάκος. Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε συζήτηση με τους υπευθύνους και το προσωπικό.
Έγινε επίσης ανταλλαγή απόψεων και επίσκεψη στους χώρους. Ο κ. Χρ. Μαμσάκος εξέφρασε την υποστήριξή του στο σημαντικό έργο που επιτελείται όλα αυτά τα χρόνια στο Θεραπευτήριο.


AΡΧΙΣΕ να ανεβαίνει σιγά σιγά, το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης μεταξύ των υποψηφίων και συγκεκριμένα μεταξύ της παράταξης Project Δράμα 2020 και της παράταξης Πόλη+Ζωή, αν μη τι άλλο σε επί πεδο φραστικών αντεγκλήσεων των επικεφαλής των σημερινώνπαρατάξεων εντός του Δημοτικού Συμβουλίου. Για παράδειγμα στην διάρκεια του Δημοτικού
Συμβουλίου της Τετάρτης δεν ήταν λίγες οι αιχμές εκατέρωθεν για το πολιτικό αλλά και το … οικογενειακό παρελθόν της κάθε πλευράς. Ο εκνευρισμός έδειχνε ότι τα νεύρα μεταξύ των δυο παρατάξεων είναι τεταμένα κάτι που καταμαρτυρούσαν και οι φωνές αλλά και οι φραστικές εντάσεις με την παραμικρή αναφορά της μιας πλευράς για την άλλη.

ΜΙΑ εύστοχη και ταυτόχρονα χαρακτηριστική απάντηση έδωσε Πολιτικός Μηχανικός που εκπόνησε την μελέτη Στατικής Επάρκειας του Κολυμβητηρίου της Δράμας ο κ. Φώτης Κανδύλας που βρέθηκε εντός του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη προκειμένου να ενημερώσει για
τα αποτελέσματα της μελέτης και της κατάστασης του χώρου. Ο κ. Κανδύλας όταν ρωτήθηκε εάν το κολυμβητήριο είναι αυτή την στιγμή ασφαλές και εάν θα μπορούσε να δώσει μια βεβαίωση για την ασφάλεια του κτιρίου απάντησε πολύ εύστοχα “Εάν εσείς πηγαίνετε σε γιατρό και σας έκανε διάγνωση για κίνδυνο εμφράγματος, και του ζητούσατε βεβαίωση ότι δεν θα πάθετε τίποτε το επόμενο διάστημα πιστεύετε ότι θα σας έδινε τέτοια βεβαίωση; “.

Στις 10 Μαρτίου 2019 το από γευμα στις 18:30 μ.μ., στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, ο υποψήφιος δήμαρχος Δράμας Λευτέρης Καλλινικίδης και η νέα δημοτική παράταξη “Δράμα Πρωταγωνίστρια”, θα πραγματοποιήσουν
πολιτική εκδήλωση όπου, κατά την διάρκεια αυτής θα παρουσιαστούν οι υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και στελέχη και υποστηρικτές της.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ με τίτλο “Μπορώ να περπατήσω στην πόλη μου;” θα πραγματοποιήσει η παράταξη“Αυτοδιοίκηση Πολιτών” την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας. Όπως αναφέρει
μάλιστα η ίδια παράταξη “Το μειωμένο ενδιαφέρον των δημοτικών αρχών που διοίκησαν τα τελευταία χρόνια και η θυσία των δημόσιων χώρων στο βωμό της καφετεριακής ανάπτυξης μετατρέπει την πόλη μας σε μια πόλη αδιάβατη. Σας καλούμε σε συνάντηση με σκοπό την ενημέρωση, τη συζήτηση και τη δράση σχετικά με την προσβασιμότητα στους κοινόχρηστους χώρους (δρόμοι, πλατείες, πεζοδρόμια)”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ