Ανεμοδείκτης

0
1718

«Να μην πληρώνουν οι συμπολίτες μας τζάμπα έξοδα»
Από παράλειψη στην προχθεσινή αναφορά της εφημερίδας, για την συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δράμας, δεν αναφερθήκαμε στην θέση της Δημοτικής Παράταξης “Αυτοδιοίκηση Πολιτών” η οποία ήταν επίσης υπέρ της μείωσης των τελών. Σύμφωνα με το Στέργιο Ηλιόπουλο, για το ίδιο θέμα, η τεκμηρίωση όσο αναφορά τη μηδενική αύξηση, τελών καθαριότητας και φωτισμού “δεν πατάει”. Όπως είπε ο επικεφαλής της Αυτοδιοίκη- σης Πολιτών στα ΧΡΟΝΙΚΑ για την Δημοτική Αρχή… “Τα λέει, κάθε χρόνο η Δημοτική Αρχή γιατί δεν είναι ο 1ος χρόνος που βγαίνει αυτό το σλόγκαν, πέρσι μάλιστα την έλεγε εκτός από μηδενική αύξηση και μείωση… αυτά που ακούστηκαν από τον κύριο Σολάκη όσο αναφορά το τι ακριβώς θα γίνει με το θέμα των απορριμμάτων, το έχουμε αναδείξει εμείς πάρα πολλές φορές στο δημοτικό συμβούλιο έχουμε κάνει τις προτάσεις μας και την πρόταση για τα led εδώ και 2 χρόνια, κανονικά θα έπρεπε ήδη αυτά να είναι σε ισχύ, θα έπρεπε η Δράμα να ήταν ένα πρότυπο όσο αναφορά την διαχείριση των απορριμμάτων, και να μην πληρώνουν οι συμπολίτες μας τζάμπα έξοδα… “.

O Λαφαζάνης στην Δράμα
O Γραμματέας του πολιτικού συμβουλίου της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης θα βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο στην Δράμα προκειμένου να έχει επαφές με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής αλλά και να πραγματοποιήσει ανοικτή πολιτική ομιλία στο Δημοτικό Ωδείο. Το πρωί του Σαββάτου θα επισκεφθεί την αγορά της Δράμας και αργότερα στις 13.30 στο ξενοδοχείο Εμπορικό θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Στις 20.00 το βράδυ θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας.

Η κριτική Κατσιμίγα (ΣΥΡ) εναντίον Μέτιου (ΝΔ) και τα Θερμιά του Παρανεστίου
Στο στόχαστρο της περιφερειακής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να είναι ο Χρήστος
Μέτιος ώς υποψήφιος στηριζόμενος από τη ΝΔ. Ο υποψήφιος για την περιφέρεια ΑΜΘ και στηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Κατσιμίγας, σε δηλώσεις του στο “Κόκκινο” της Καβάλας υποστήριξε ότι ο Χρ. Μέτιος δεν έχει όραμα κι έχει βάλει την Περιφέρεια σε αυτόματο πιλότο. Μάλιστα ο κ. Κατσιμίγας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τουρισμό λέγοντας ότι στην υπόλοιπη χώρα οι ρυθμοί ανάπτυξης είναι σαφώς μεγαλύτεροι, με πυλώνα τον τουρισμό, ενώ εμείς δεν έχουμε εκμεταλλευτεί τον τουρισμό σε μία πανέμορφη περιοχή. Δεν ξέχασε δε και την Δράμα επισημαίνοντας ότι “ο μισός Νομός Δράμας είναιΕθνικό Πάρκο. Είχα την τύχη να είμαι στο φορέα διαχείρισης Εθνικού Πάρκου (2007-2010) της οροσειράς Ροδόπης, με έδρα το Παρανέστι Δράμας. Έχετε πάει στις Θερμιές της Δράμας να δείτε τις παράγκες και τις λαμαρίνες σε ένα από τα πιο σημαντικά σημεία, όπου βγαίνουν ιαματικά νερά; Δεν έχει εργαστεί κανένας. Έχει μείνει η παρακμιακή εικόνα. Μπορεί σε μία τετραετία να μη μετατραπεί σε κέντρο ιαματικού τουρισμού, άλλα είναι δυνατό να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να γίνουν επενδύσεις”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!