Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Κ19 της Δόξας Δράμας, κερδίζοντας με το ευρύ 6-0 την αντίστοιχη ομάδα της Κέρκυρας εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 2.
Αυτή ήταν η πιο μεγάλη σε έκταση φετινή νίκη των «Μαυραετών» (τέταρτο φετινό τρίποντο), με δυο χατ τρικ, από τους Χρήστο Ιορδανίδη και Λάζαρο Γεωργιάδη, που ήταν μεγάλοι πρωταγωνιστές, σκοράροντας ακατάπαυστα και εναλλάξ (0-2 το πρώτο μέρος, τέσσερα γκολ στο καταιγιστικό δεύτερο ημίχρονο).
Ο Γεωργιάδης σκόραρε στο 15′, το 63′ και το 78′ και ο Ιορδανίδης στο 18′, το 56′ και το 68′.
Οριζόντιο δοκάρι για τη Δόξα είχε με σουτ ο Καπουσούζης στο 65′.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Γιάννη Αποστολίδη φιλοξενεί τον Απόλλωνα Λάρισας.
*Πριν τη σέντρα τηρήθηκε εντός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο Ανδρέα Βάρελη, Κερκυραίο τερματοφύλακα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών.
Κ19 ΔΟΞΑΣ: Θεοδοσιάδης (56′ Τουλκέρης), Τάσιος, Γαλόπουλος (59′ Αρ. Ιορδανίδης),
Μανωλεσάκης, Πετρίδης, Καπουσούζης, Τσιμισκίδης (63′ Κυριακίδης), Οικονομίδης, Γεωργιάδης, Ελευθερόπουλος (59′ Σέγκος), Χρ. Ιορδανίδης.