Ανέβασε τα ποσοστά της η ΔΑΚΕ στην Δράμα στις εκλογές για τους αντιπροσώπους της ΟΛΜΕ

695 εκπαιδευτικοί συμμετείχαν στην ψηφοφορία

0
2159

Με την συμμετοχή 695 εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την Δράμα πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στο 19ο συνέδριο της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Δράμας.

Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα των εκλογών η ΔΑΚΕ διατηρήθηκε και πάλι στην πρώτη θέση, αυξάνοντας τα ποσοστά της και συγκεντρώνοντας 301 ψήφους και ποσοστό 45,74%, εκλέγοντας 3 αντιπροσώπους. Η Αυτόνομη Αγωνιστική Παρέμβαση συγκέντρωσε 153 ψήφους και ποσοστό 23,25% εκλέγοντας 2 αντιπροσώπους. Από 1 αντιπρόσωπο εκλέγουν οι παρατάξεις ΣΥΝΕΚ και Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών.
Όπως είπε χθες μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ από την πλευρά της ΔΑΚΕ ο κ. Ιωάννης Αρναούτης “Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές αντιπροσώπων του 19ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ και ανέδειξαν τη ΔΑΚΕ Καθηγητών ΔΕ για μια ακόμη φορά πρώτη δύναμη στη Δράμα. Τους υποσχόμαστε ότι θα τους υπηρετήσουμε με την ίδια συνέπεια. Και αυτή η νίκη ανήκει πρώτιστα στους συναδέλφους οι οποίοι πορεύονται μαζί μας τόσα χρόνια με ιδέες και προτάσεις, κατά δεύτερον ανήκει στα στελέχη μας, τα οποία έδωσαν και αυτόν τον αγώνα με επιχειρήματα θέσεις και προτάσεις.Οι συνάδελφοι αναγνώρισαν τη ξεκάθαρη θέση της παράταξης για την εκπαίδευση τη συνέπεια και τη σταθερή προσήλωσή της, στις αρχές και αξίες του διεκδικητικού, ακηδεμόνευτου και υπεύθυνου συνδικαλισμού.
Η ΔΑΚΕ Καθηγητών ΔΕ με 301 ψήφους εκλέγει τρεις αντιπροσώπους:
Ευμοιρίδης Κωνσταντίνος 225
Κάππος Κωνσταντίνος 167
Αρναούτης Ιωάννης 146

H ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ με 153 ψήφους εκλέγει δυο αντιπροσώπους:Βάλλας Αθανάσιος 85 Μαυρίδης Δημήτριος 80Η ΣΥΝΕΚ με 69 ψήφους εκλέγει έναν αντιπρόσωπο:
Θεοχάρης Αναστάσιος 43
Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ με 57 ψήφους εκλέγει έναν αντιπρόσωπο:Σένδρος Γεώργιος 44
Δεν εξέλεξαν αντιπρόσωπο οι παρατάξεις:
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (ΠΑΜΕ) με 47 ψήφους
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Α.Ρ.Ε.Ν. με 31 ψήφους”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ