Ανεξαρτητοποιήθηκε ο κ. Σταμάτης Ρεμόντης από την παράταξη “Ενώνουμε την Δράμα”

0
2164

ΤΡΙΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την οποία κοινοποίησε και προς τον Δήμαρχο Δράμας και τους Δημοτικούς Συμβούλους, με την οποία ανακοινώνει την ανεξαρτητοποίησή του απέστειλε χθες ο εντεταλμένος σύμβουλος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας κ. Σταμάτης Ρεμόντης.

Στην δήλωση ανεξαρτητοποίησής του, από την παράταξη “Ενώνουμε τη Δράμα” ο κ. Ρεμόντης μιλώντας για τους λόγους που τον οδήγησαν σε παραίτηση κάνει γνωστό ότι καθ’ όλο το διάστημα της συμμετοχής του στην διοίκηση του Δήμου Δράμας, προσπάθησε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμπολιτών μας, αλλά δυστυχώς πολλές φορές έβρισκε τείχος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει τις υπηρεσίες και όχι μόνο.
Σημειώνει ακόμη ότι στον καθημερινό του αγώνα για λύσεις των προβλημάτων και ιδιαίτερα στον τομέα της καθαριότητας, αντιμετώπιζε την διαρκή απαξίωση του ρόλου του από τον Δήμαρχο Δράμας.
Εξηγεί επίσης στην ίδια επιστολή ότι διαπιστώνει παντελή έλλειψη ενημέρωσης, ατολμία, έλλειψη συντονισμού και πολλά άλλα.
Τέλος δηλώνει ότι ώς ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, θα συνεχίσει τον αγώνα του σεβόμενος μόνο τους δημότες. Επίσης παρακαλεί να απαλλαγεί άμεσα από όλα τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί.
Η ανεξαρτητοποίηση του κ. Ρεμόντη έρχεται να ακολουθήσει άλλες δυο οι οποίες προηγήθηκαν από την παράταξη “Ενώνουμε την Δράμα”, αυτές του κ. Ανέστη Τερζή και του κ. Νίκου Ηλιάδη. Οι λόγοι τους οποίους αναφέρει για την ανεξαρτητοποίησή του ο κ. Ρεμόντης είναι πανομοιότυποι με αυτούς τους οποίους είχε προβάλλει ο κ Νίκος Ηλιάδης.
Η σειρά παραιτήσεων από την παράταξη “Ενώνουμε την Δράμα” και μάλιστα κατά την διάρκεια που αυτή είναι Δημοτική Αρχή και σε διάστημα λίγο πριν τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, δείχνει ξεκάθαρα ότι το κλίμα στο εσωτερικό της παράταξης του κ. Μαμσάκου, δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Οι προθέσεις του έως σήμερα εντεταλμένου συμβούλου Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας κ. Σταμάτη Ρεμόντη πάντως είχαν διαφανεί ήδη από τις προηγούμενες ημέρες και από τις τοποθετήσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και τις δημόσιες δηλώσεις του με τις οποίες άφηνε εμμέσως πλην σαφώς αιχμές για τις δυνατότητες που του παρέχονται για την εκτέλεση των καθηκόντων του στον Δήμο αλλά και την έλλειψη συντονισμού που υπάρχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ