Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ: Δελτίο εβδομαδιαίας δραστηριότητας – 28 Μαρτίου έως 3 Απριλίου

1
2187

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, την εβδομάδα από Δευτέρα 28 Μαρτίου έως Κυριακή 3 Απριλίου, είχε την ακόλουθη δραστηριότητα:

Δευτέρα 28 Μαρτίου:
Έγινε σύσκεψη, στην Αίθουσα Αυτοδιοίκησης της Π.Ε. Δράμας, με επιθεωρητές κλιμακίων της αρμόδιας υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και συγκεκριμένα, από τον Πολωνό κ. Pawel Skublicki και τον Κύπριο κ. Σωτήρη Χριστοφή, με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Κτηνιατρικής Π.Ε. Δράμας κ. Ανέστη Παπαδούδη και λοιπούς υπηρεσιακούς παράγοντες, σχετικά με Ζωικά Υποπροϊόντα (π.χ. σφαγεία, κλίβανους, τεμαχιστήρια, κρεοπωλεία, υπεραγορές, εκτροφές), ενώ ακολούθησαν και επιτόπιοι σχετικοί έλεγχοι σε μονάδες παραγωγής και διαχείρισης ΖΥΠ στον Νομό Δράμας.

Τρίτη 29 Μαρτίου:
Συνάντηση εργασίας, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, με το Προεδρείο του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Ν. Δράμας και συγκεκριμένα, με τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Βουγιουκλή, τον Αντιπρόεδρο κ. Αναστάσιο Τοπτσίδη, τον Ταμία κ. Κωνσταντίνο Λαμπράκη και το μέλος κ. Ηλία Σιδηρόπουλο, για προβλήματα του κλάδου, καθώς και για θέματα τεχνικών έργων και έργων υποδομής χωρικής αρμοδιότητας της Π.Ε. Δράμας.
Επίσης έγινε συνάντηση εργασίας με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Κοινοτήτων Δήμου Δράμας κ. Ιωάννη Εφραιμίδη και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας Π.Ε. Δράμας κ. Ευάγγελο Μαλκάκη, όπου συζητήθηκαν τρόποι συντονισμού των υπηρεσιών για θέματα καθαριότητας και περιβάλλοντος.

Τετάρτη 30 Μαρτίου:
Μαζί με τον Δήμαρχο Παρανεστίου κ. Αναστάσιο Καγιάογλου και υπηρεσιακούς παράγοντες, είχε επιτόπια επίσκεψη και επίβλεψη, κατά την ολοκλήρωση του έργου κατασκευής του τοιχίου αντιστήριξης στον οικισμό Στέρνας του Δήμου Παρανεστίου σε μήκος 40μ. περίπου, με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών. Η υλοποίηση του έργου έγινε με διαβαθμική προγραμματική σύμβαση από την Υπηρεσία Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Δράμας, τόσο σε επίπεδο μελέτης, όσο και στην επίβλεψη.

Τετάρτη 30 Μαρτίου – Πέμπτη 31 Μαρτίου:
Μετέβη στην Κωνσταντινούπολη, μετά από σχετική πρόσκληση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδας (ΟΜ.Σ.Ι.Ε), για συνάντηση με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μουσικόφιλων του Πέραν και λοιπούς παράγοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Με τις συναντήσεις και τις συσκέψεις αυτές, έγινε ένα σημαντικό βήμα για τη δημιουργία του πρώτου διεθνώς Μουσικού Οικοσυστήματος για τη Βυζαντινή Μουσική με την επωνυμία “PSALTOPOLIS” στην πόλη της Δράμας.

Παρασκευή 1 Απριλίου:
Επισκέφθηκε, μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες, τις εγκαταστάσεις του Ιππικού Όμιλου Δοξάτου, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν και τις παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν από την πλευρά της Αντιπεριφέρειας για τη καλύτερη διεξαγωγή των επικείμενων αγώνων στις 2 Μαΐου.
Υπό τον συντονισμό του, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φορέων και παραγόντων, εκπροσώπων όλων των Δήμων και των οινοποιητικών επιχειρήσεων του Νομού, σχετικά τον σχεδιασμό, την οργάνωση και τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων της φετινής διοργάνωσης της «ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ».
Έγινε επίσκεψη το 4ο Νηπιαγωγείο Δράμας, όπου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, διένειμε στους μικρούς μαθητές το παιδικό βιβλίο της δραμινής συγγραφέως Δήμητρας Στεφανίδου με τίτλο: «Ο Λούπυ Πυγολαμπίδας και το Φως του Φεγγαριού».

Σάββατο 2 Απριλίου:
Παρευρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αλβανόπουλου, Δάσκαλου-Προϊστάμενου ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. με τίτλο «Δος μου μία εφκ3ρία», που πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας και διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες Ν. Δράμας.
Χαιρέτησε και έκανε απονομές στους Σκακιστικούς αγώνες (ατομικούς και ομαδικούς) Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Δράμας που πραγματοποίησαν το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Δράμας, ο Σκακιστικός Όμιλος και η Ένωση Σκακιστών Δράμας, στον χώρο του Μουσικού Σχολείου Δράμας.

Κυριακή 3 Απριλίου:
Χαιρέτησε και έκανε απονομές, στους Πανελλήνιους Αγώνες Διάθλου που έγιναν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, σε διοργάνωση από την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων και τον Ορειβατικό Σύλλογο Δράμας, όπου συμμετείχαν 100 περίπου αθλητές και αθλήτριες από διάφορους Συλλόγους της Ελλάδας. Κατά την επίσκεψή του στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, επέβλεψε την έναρξη των εργασιών συντήρησης και εκσυγχρονισμού των αναβατήρων της Διθέσιας καρέκλας και του «Παππού».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!