Αντιπεριφερειάρχης Δράμας: Παράκληση για κατανόηση και προσοχή των πολιτών κατά τη διάρκεια των εργασιών συντήρησης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού και φωτεινών σηματοδοτών Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Δράμας

0
2820

Τις ημέρες αυτές, μετά από δημοπράτησή του και ανάδειξη αναδόχου, εκτελείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα σε έναν χρόνο, το έργο με τίτλο «Συντήρηση δικτύου ηλεκτροφωτισμού και φωτεινών σηματοδοτών Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Δράμα έτους 2020», προϋπολογισμού μελέτης 240.000,00 Ευρώ.
Το αντικείμενο του έργου αφορά τη συντήρηση των Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, του Ηλεκτροφωτισμού και των φωτεινών σηματοδοτών, συμπεριλαμβανομένων των κόμβων, του Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου της Π.Ε. Δράμας, των οποίων η κατάσταση εδώ και χρόνια δεν ήταν καλή, λόγω φυσικής φθοράς, κλοπών, πυρκαγιάς, οδικών ατυχημάτων και λοιπών καταστροφών. Σκοπός του έργου είναι να επιτευχθεί άρση της επικινδυνότητας στο εν λόγω οδικό δίκτυο και αποκατάσταση της οδικής ασφάλειας.
Από την αρχή υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου έχουν ήδη πραγματοποιηθεί η επέκταση του ηλεκτροφωτισμού στη διασταύρωση Βώλακα-Φαλακρού με εγκατάσταση τεσσάρων νέων ιστών οδοφωτισμού, η συντήρηση και άρση βλαβών στον κόμβο SOFTEX και η εγκατάσταση δώδεκα ιστών οδοφωτισμού στην επαρχιακή οδό Δράμας-Αμφίπολης, στον Τοπική Κοινότητα Μαυρολεύκης.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών και παρεμβάσεων που συνεχώς πραγματοποιούνται για την εκτέλεση του ανωτέρω έργου, ενδέχεται να παρουσιάζονται διακοπές λειτουργίας στον ηλεκτροφωτισμό και τους φωτεινούς σηματοδότες και για αυτό, παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή των πολιτών και των διερχόμενων οδηγών για τυχόν προβλήματα που πιθανόν θα δημιουργηθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ