Κωνσταντίνος Μπλούχος: Εγκρίθηκε προγραμματική σύμβαση με το Υπ. Περιβάλλοντος για υποστήριξη της κτηνοτροφίας του Νομού Δράμας

0
1343

Από το Γραφείο του Υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Αμυρά έγινε γνωστή η έγκριση Σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για εκπόνηση μελέτης και εκτέλεση έργου «Υποδομές Υποστήριξης κτηνοτροφίας Νομού Δράμας (Ομβροδεξαμενές – Ομβροπλατείες – Ποτίστρες)», εκτιμώμενης δαπάνης 1.310.000€ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Κατά την πρόσφατη συνάντηση του Βουλευτή Δράμας κ. Κωνσταντίνου Μπλούχου και του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γιώργου Παπαδόπουλου, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον Υφυπουργό κ. Αμυρά, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Δράμας σε θέματα υποδομών σχετικών με την κτηνοτροφία και την πυροπροστασία και ο Υφυπουργός ανταποκρίθηκε ταχύτατα στα αιτήματα της Περιφερειακής Ενότητας.
Ο κ. Μπλούχος δήλωσε σχετικά: «Τον ευχαριστούμε θερμά, διότι εισακουστήκαμε άμεσα. Η Δράμα έχει φωνή και η Ελλάδα, υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει κυβέρνηση στραμμένη με στοργή προς την περιφέρεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ