Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

0
1292

Απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση των οχημάτων όλων των κατηγοριών (εκτός των οχημάτων έκτακτης ανάγκης) ως εξής:

Σάββατο 03-12-2022
-ώρες 13:00 έως 24:00΄ απαγόρευση κυκλοφορίας-στάσης-στάθμευσης οχημάτων στην ενταύθα οδό Αγ. Βαρβάρας σε όλο το μήκος της.
-ώρες 13:00΄ έως 14:00΄ απαγόρευση στάσης-στάθμευσης και ώρες 14:00΄ έως 19:00΄ απαγόρευση κυκλοφορίας και στάσης στάθμευσης όλων των οχημάτων στην ενταύθα οδό Γ. Σταύρου, Θ. Αθανασιάδη, στην οδό 19ης Μαΐου από Καραϊσκάκη έως Αγ. Σοφίας, Εθν. Αμύνης από Ι. Δραγούμη έως πλατεία Ελευθερίας, Βεργίνας από Γ. Παπανδρέου έως πλατεία Ελευθερίας, στις περιμετρικές της πλατείας Ελευθερίας οδούς, Αγ. Σοφίας σε όλο το μήκος της, στην οδό Ελ. Βενιζέλου έως Ιερά Μητρόπολη Δράμας καθώς και στις οδούς περιμετρικά της Ι.Μ. Δράμας.

Κυριακή 04-12-2022
-ώρες 07:00΄ έως 12:00΄ απαγόρευση στάσης-στάθμευσης οχημάτων στις οδούς περιμετρικά της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από παράπλευρες οδούς, σύμφωνα με τη σήμανση που θα τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό με την βοήθεια ορισθέντων τροχονόμων του Τ.Τ. Δράμας.
Οι παραβάτες της παρούσας θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, η δε εκτέλεσή της ανατίθεται στους Αστυνομικούς Υπαλλήλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ