Από σήμερα οι αιτήσεις για 26 θέσεις στις εφορείες αρχαιοτήτων Δράμας και Καβάλας

1
2318

1.649 προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους του Υπουργείου Πολιτισμού


 

Ξεκινάει σήμερα η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για 1.649 προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους του Υπουργείου Πολιτισμού με επτάμηνη διάρκεια. Στο πλαίσιο της προκήρυξης, επιχειρείται η κάλυψη 26 θέσεων στις εφορείες αρχαιοτήτων Δράμας και Καβάλας – Θάσου. Οι αιτήσεις θα δίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 7 Απριλίου και ώρα 8.00′ π.μ.

Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δράμας θα καλυφθούν:
-1 θέση ΤΕ Λογιστικού,
-2 θέσεις ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων,
-1 θέση ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων και
-1 θέση ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Καθαριότητας.
Οι θέσεις θα καλύπτουν το διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, για διάρκεια απασχόλησης 7 μηνών και όχι πέραν της 31.12.2022

Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας – Θάσου θα καλυφθούν για το ίδιο διάστημα:
-1 θέση ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων,
-2 θέσεις ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων,
-7 θέσεις ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων,
-4 θέσεις ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων,
-1 θέση ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων,
-1 θέση ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης Νυχτοφυλάκων,
-1 θέση ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων,
-1 θέση ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Καθαριότητας,
-1 θέση ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Καθαριότητας,
-2 θέσεις ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Καθαριότητας.

Λεπτομέρειες για την αίτηση
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://sox.culture.gov.gr ή μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης https://www.gov.gr/ και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο Εργασία και ασφάλιση / Απασχόληση στο δημόσιο τομέα.
Για την είσοδο στην εφαρμογή συμπληρώνουν της προσωπικούς κωδικούς taxisnet. Εν συνεχεία επιλέγουν: «Διαγωνισμοί» → «Κάντε Αίτηση» προκειμένου να συμπληρώσουν τα πεδία της αίτησης, της αυτά προβλέπονται στο, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ.
Κατόπιν οι υποψήφιοι υποβάλουν την αίτηση ηλεκτρονικά μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι μπορούν να επεξεργάζονται την αίτηση όσες φορές επιθυμούν πριν την οριστική υποβολή της. Επιπλέον και μετά την οριστική υποβολή, δύνανται να πραγματοποιήσουν αναίρεση της υποβολής για τυχόν διορθώσεις μέχρι και τη λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Σε κάθε περίπτωση για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή του/της υποψηφίου/της στη διαγωνιστική διαδικασία πρέπει η αίτησή του/της να είναι ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΑ.
Της διευκόλυνση των υποψηφίων για την ορθή υποβολή της αίτησης, στον σύνδεσμο https://sox.culture.gov.gr βρίσκονται αναρτημένα τα εξής: Εγχειρίδιο Χρήσης της ηλεκτρονικής εφαρμογής, η παρούσα Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2022, το Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) με σήμανση έκδοσης «10-6-2021» και τα Ειδικά Παραρτήματα: (Α1) Γνώσης Η/Υ με σήμανση έκδοσης «09-12-2021» και (Α2) Γλωσσομάθειας με σήμανση έκδοσης «14-01-2022».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!