Από σήμερα οι αιτήσεις για τις φυλακές Νικηφόρου

0
2489

Η προθεσμία λήγει στις 26 Μαΐου

Αρχίζει από σήμερα 11 Μαΐου η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για τις πρώτες προσλήψεις στελέχωσης των φυλακών του νέου καταστήματος κράτησης της Δράμας. Η προθεσμία λήγει στις 26 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους θα υποβληθούν πριν από την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Υπενθυμίζεται ότι οι 52 θέσεις που αφορούν τη στελέχωση του καταστήματος κράτησης Δράμας είναι οι εξής:
-2 θέσεις ΠΕ Εγκληματολόγων,
-2 θέσεις ΠΕ Ιατρών (Ειδικότητας Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής),
-1 θέση ΠΕ Ιατρών ειδικότητας Ψυχιατρικής,
-2 θέσεις ΠΕ Κοινωνικής Εργασίας,
-3 θέσεις ΠΕ Κοινωνιολόγων,
-1 θέση ΠΕ Οδοντιάτρων,
-7 θέσεις ΠΕ Σωφρονιστικού Ενηλίκων,
-3 θέσεις ΠΕ Ψυχολόγων,
-5 θέσεις ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού,
-1 θέση ΤΕ Μηχανικών (Ειδ. Ηλεκτρολόγων),
-1 θέση ΤΕ Μηχανικών (Ειδ. Ηλεκτρονικών),
-1 θέση ΤΕ Πληροφορικής,
-4 θέσεις ΤΕ Υγείας Πρόνοιας (Ειδ. Κοινωνικής Εργασίας,
-5 θέσεις ΤΕ Υγείας Πρόνοιας (Ειδ. Νοσηλευτικής),
-5 θέσεις ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού,
-2 θέσεις ΔΕ Νοσηλευτικής,
-3 θέσεις ΔΕ Οδηγών,
-1 θέση ΔΕ Τεχνικού (Ειδ. Ηλεκτρολόγου),
-1 θέση ΔΕ Τεχνικού (Ειδ. Ηλεκτρονικού),
-2 θέσεις ΔΕ Τεχνικού (Ειδ. Μαγείρων).

Ο αριθμός του προσωπικού που θα προσληφθεί μέσω της συγκεκριμένης προκήρυξης για τη στελέχωση του καταστήματος κράτησης Δράμας αποτελεί μέρος των 258 θέσεων που θα καλυφθούν συνολικά για τις ανάγκες λειτουργίας του. Οι θέσεις του φυλακτικού προσωπικού θα προκηρυχθούν στη συνέχεια και δεν περιλαμβάνονται στην παρούσα προκήρυξη. Σημειώνεται ότι η προκήρυξη που εκδόθηκε από το ΑΣΕΠ στις 28 Απριλίου δίνει τέλος στην πολύχρονη αναμονή για την διαδικασία στελέχωσης του νέου καταστήματος κράτησης. Η τοπική κοινωνία, που μαστίζεται από υψηλά ποσοστά ανεργίας, ανέμενε τη συγκεκριμένη προκήρυξη με την οποία δημιουργούνται συνολικά 258 θέσεις εργασίας.
Η εν λόγω προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. αφορά στην πλήρωση συνολικά 76 θέσεων τακτικού προσωπικού με σειρά προτεραιότητας και με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.), στο Επιμελητήριο Άρτας, στο Επιμελητήριο Εύβοιας, στο Επιμελητήριο Λάρισας, στην Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, στο Κατάστημα Κράτησης
Δράμας (Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη), στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) – Ν.Π.Ι.Δ., στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και στην Υπηρεσία Φιλοτελικού και Ταχυδρομικού Μουσείου της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Γ.Γ.Τ.Τ. – Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ