ΑΠΟ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ-ΣΠΙΤΙ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ :ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ VI

0
2189

Στο κατάμεστο θεατράκι «Σωκράτης Δημητριάδης» της Αγίας Βαρβάρας πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχή χρονιά, την Τετάρτη 3 Ιουλίου, η εκδήλωση της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας «Μια Βόλτα στην Ελλάδα».
Πλήθος κόσμου τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του. Η μικτή παραδοσιακή χορωδία της Ένωσης Κυριών Δράμας-ΣΑΦ υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του κυρίου Ελευθέριου Καλλινικίδη μάγεψε το κοινό ερμηνεύοντας τραγούδια από όλες τις γωνιές της Ελλάδας. Σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό ακούστηκαν μελωδίες από τα νησιά, την ηπειρωτική Ελλάδα και τον Πόντο. Οι μικροί μας φίλοι, οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου συμμετείχαν κι αυτοί ερμηνεύοντας δύο τραγούδια. Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο των Ελευθερίων τιμήθηκε ο Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης κος Λεωνίδας Γ. Παπαδόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την αγαστή συνεργασία και την αμέριστη στήριξη στο κοινωνικό έργο της Ένωσης Κυριών Δράμας-ΣΑΦ. Νωρίτερα ο πρόεδρος συνοδευόμενος από το Διοικητικό του Συμβούλιο επισκέφθηκαν το Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας όπου και ενημερώθηκαν για το πολύπλευρο έργο του φορέα και ξεναγήθηκαν από την εθελοντική ομάδα του φορέα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χρήστος Λιθηρόπουλος, Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, Χρήστος Παπαθεοδώρου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μιχάλης Τάσσου, Μάκης Ευθυμιάδης, Τόλιου Δάντζερα Αναστασία, ο πρώην Δήμαρχος Δράμας Θωμάς Μαργαρίτης, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Δράμας Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο κος Στέφανος και η κα Σεμέλη Κωνσταντινίδου.
Μουσικά την εκδήλωση πλαισίωσαν οι: Αριστοτέλης Αρχιτεκτονίδης στην ποντιακή λύρα, Πρόδρομος Μουρβετίδης στο μπουζούκι, Ευθύμιος Χατζηαντωνίου στο ακορντεόν, Αναστάσιος Φραγκόπουλος στο βιολί και ο Ρεντιόν Γκιουλάι στα κρουστά.
Στο τέλος της εκδήλωσης η Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας-ΣΑΦ κα Αλίκη Τσιαμούρα ευχήθηκε Καλό Καλοκαίρι, ενώ η χορωδία της Ένωσης Κυριών Δράμας-ΣΑΦ ανανέωσε το ραντεβού της για του χρόνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ