Αποφασίστηκαν οι χώροι προβολής των κομμάτων

Από το Δημοτικό Συμβούλιο της Δράμας

0
2660

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, η απόφαση της συνεδρίασης της διακομματικής επιτροπής του Δήμου Δράμας, σχετικά με την κατανομή των χώρων προβολής των κομμάτων και τον καθορισμό της χρήσης τους με φόντο τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Η διακομματική επιτροπή του Δήμου Δράμας συνήλθε με την συμμετοχή εκπροσώπων των κομμάτων τα οποία μετέχουν στις εκλογές μια ημέρα πριν το Δημοτικό Συμβούλιο, δηλαδή την Τρίτη 18 Ιουνίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Δράμας κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Δράμας.
Σχετικά με την χωροταξική κατανομή των οικίσκων για προώθηση του προεκλογικού υλικού των κομμάτων, αποφασίστηκαν να διατεθούν οι εξής χώροι:
Στον ΣΥΡΙΖΑ διατέθηκε ο οικίσμος στην Εφέδρων Αξιωματικών και Εθνικής Αμύνης μπροστά από την ATTICA ΒΑΝΚ σε σπιτάκι δικής τους κατασκευής.
Στην Νέα Δημοκρατία διατέθηκε ο οικίσκος δίπλα από τα Mai Tai σε σπιτάκι δικής τους κατασκευής.
Στην Χρυσή Αυγή διατέθηκε ο οικίσκος δίπλα από το PUBLIC.
Στο ΚΚΕ διατέθηκε ο οικίσκος στη Ν.Α γωνία της πλατείας Ελευθερίας σε σπιτάκι δικής του κατασκευής.
Στο ΚΙΝ.ΑΛ διατέθηκε ο οικίσκος απέναντι από τη θέση ΠΗΡΟΥΝΙΑ μπροστά από το Φαρμακείο.
Στην Δημιουργία Ξανά διατέθηκε ο οικίσκος δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ στην είσοδο του δημοτικού κήπου.
Στην ΜεΡΑ25 διατέθηκε ο οικίσκος στη συμβολή των οδών Σμύρνης και Εθνικής Αμύνης .
Στην Ελληνική Λύση διατέθηκε ο οικίσκος στη θέση Πηρούνια, έναντι Λέσχης Εφ. Αξιωματικών. Στην Ένωση Κεντρώων διατέθηκε ο οικίσκος στην πιάτσα των ταξί, έναντι του Ξενοδοχείου ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ
Κατά την συνεδρίαση του ΔΣ που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης όπως προαναφέρθηκε και κατέληξε σε εγκριτική απόφαση ων πρακτικών της διακομματικής επιτροπής, ανάμεσα σε άλλες τοποθετήσεις ο δημοτικός σύμβουλος κ. Στέργιος Ηλιόπουλος, είπε ότι δεν θα πρέπει να διατεθεί κανένας χώρος στη Χρυσή Αυγή και επίσης ότι δεν θα πρέπει να της διατεθούν οι αίθουσες του Δήμου…
Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Τσιαμπούσης, σημείωσε ότι δεν πρέπει να διατεθεί κανένας χώρος για προβολή στη Χρυσή Αυγή, όπως δεν πρέπει να διατεθεί και η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατέθεσε δε την αμφιβολία του σχετικά με την ομοφωνία του πρακτικού της διακομματικής επιτροπής, εξηγώντας ότι η διαφορετική άποψη του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της διακομματικής μετατράπηκε σε ομοφωνία.
Τέλος ανάμεσα σε άλλες τοποθετήσεις, ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Στεφανίδης, είπε ότι διαφωνεί για τα περί ομοφωνίας των αποφάσεων της διακομματικής επιτροπής κατα την διάρκεια της οποίας, η διαφορετική άποψη του ΚΚΕ, μετατράπηκε σε ομοφωνία. Πρότεινε να μη υπάρξει καμία διευκόλυνση για τη Χρυσή Αυγή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ