Απόλυτα επιτυχημένο το Τουρνουά Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών της Δόξας Πετρούσας

0
454

Ποδοσφαιρική συνάντηση ακαδημιών με διεθνή χαρακτήρα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Πετρούσας, όπου η τοπική ακαδημία της Δόξας φιλοξένησε τμήματα Γερμανικής Ακαδημίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης και τμήματα της Α.Ε. Αμπελοκήπων, της Δόξας Δράμας και του ΠΑΟΠ Ν. Αμισού.

Με το πέρας της διοργάνωσης, η Δόξα Πετρούσας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
«Στα πλαίσια του αθλητικού πνεύματος και των δεσμών φιλίας που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία της Δόξας Πετρούσας και της Γερμανικής Ακαδημίας που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου συναντήθηκαν οι δύο Ακαδημίες στην έδρα της δραμινής ομάδας, ανταποδίδοντας κατά κάποιο τρόπο τη φιλοξενία που είχαν προσφέρει οι Θεσσαλονικείς τον περασμένο Μάιο.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η Γερμανική Ακαδημία ανήκει στο δίκτυο ακαδημιών της Ισπανικής C.F. Valencia, η οποία κατευθύνει, υποστηρίζει και προωθεί τη φιλοσοφία της σε όλες τις ομάδες του δικτύου, προσφέροντας πρωτίστως την ισπανική προπονητική μεθοδολογία.
Έτσι, τα παιδιά της Πετρούσας είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αυτά της Γερμανικής Ακαδημίας, να γνωριστούν, να τεθούν αντίπαλοι και τελικά να αποκομίσουν την εμπειρία ενός συλλόγου που διαφέρει από τα καθιερωμένα.
Το τελικό συμπέρασμα κρίνεται σαφώς θετικό για όλους».

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας της Πετρούσας, Σωτήρης Σαρρίδης, ερμηνεύοντας τα συναισθήματα και τις εντυπώσεις του συνόλου ως οργανισμού της Πετρούσας, ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που αναπτύσσουμε φιλίες στον χώρο του ποδοσφαίρου πέρα από τα όρια της Δράμας.
Τόσο τα παιδιά όσο και εμείς ως προπονητές είχαμε τη μοναδική εμπειρία να γνωρίσουμε τους ανθρώπους, τους προπονητές και τους μικρούς αθλητές ενός οργανισμού που αναπτύσσει την ισπανική μεθοδολογία στο σύγχρονο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.
Όμως και οι ίδιοι έδειξαν ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία, τις εγκαταστάσεις, καθώς και από το αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων μας.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω θερμά τόσο τον υπεύθυνο της Γερμανικής Ακαδημίας κ. Σάκη Τσέτσο, καθώς και τους συναδέλφους προπονητές που μας έκαναν την ιδιαίτερη τιμή και παραβρέθηκαν στις εγκαταστάσεις μας.
Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι θα κρατήσουμε αυτή τη σχέση και θα την αναβαθμίσουμε».

Αξίζει να αναφερθεί ότι παραβρέθηκαν και τμήματα της Α.Ε. Αμπελοκήπων, της Ν. Αμισού και της Δόξας Δράμας, ενώ στο φινάλε της ημέρας είχαν τη χαρά να παίξουν για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι και το τμήμα bambini της Δόξας Πετρούσας γεννηθέντων 2016-2017 με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ