Αποτελέσματα από το Δραμινό Πρωτάθλημα Σκάκι 2020

0
2225

Τo Σαββατο 4 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε το Πανδραμινό Πρωτάθλημα 2020 και ακολούθησε η τελετή λήξης του, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Ομίλου και η απονομή των κυπέλλων και των μεταλλίων στους νικητές και στις νικήτριες της γενικής κατάταξης και των ειδικών κατηγοριών. Το Πανδραμινό πρωτάθλημα Σκακιού είναι μια από τις πιο παλιές και σημαντικές εκδηλώσεις του συλλόγου που γίνετε ανελλιπώς τα τελευταία 27 χρόνια. Στο φετινό πρωτάθλημα είχαμε το ευχάριστο γεγονός της παρουσίας 45 παιδιών στο σύνολο 51 διαγωνιζομένων. Η παρουσία τόσων παιδιών στο πρωτάθλημα αλλά και στα μαθήματα του συλλόγου μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον του σκακιού στη Δράμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, νικητής και παράλληλα Πρωταθλητής Σκακιού Δράμας ανακηρύχθηκε ο Δεμιρτζόγλου Χρήστος μετά την άρση ισοβαθμίας με τον 2ο Σταμούδη Χρυσάφη και 3ο τον Χριστοφορίδη Βασίλη.

Στην κατηγορία κάτω των 18 ετών, την πρώτη θέση κατέλαβε η Κυριακίδου Χρύσα, με δεύτερο τον Σαχινίδη Κωνσταντίνο και τρίτο τον Γεωργιάδη Δαβίδ.

Στην κατηγορία κάτω των 16 ετών, την πρώτη θέση κατέλαβε η Πιστοφίδου Ευσταθία, με δεύτερο τον Μήτρου Χρήστο και τρίτο τον Πιστοφίδη Ιωάννη ενώ 1ο κορίτσι ήταν η Χατζηγεωργιάδου Δήμητρα.

Στην κατηγορία κάτω των 14 ετών, την πρώτη θέση κατέλαβε ο Καμπουρίδης Πασχάλης, με δεύτερο τον Χαλβατζή Βέργο και τρίτο τον Χατζηαθανασιάδη Κωνσταντινο ενώ 1ο κορίτσι ήταν η Ζοσιμάδη Αθανασία.

Στην κατηγορία κάτω των 12 ετών, πρώτος αναδείχθηκε ο Σαχινίδης Σταύρος με δεύτερο τον Γεωργιάδη Κωνσταντίνο και τρίτο τον Χατζηκυριακίδη Μηνά ενώ 1ο κορίτσι ήταν η Θεοδωρίδου Ιωάννα.

Στην κατηγορία κάτω των 10 ετών πρώτος ήταν ο Κιρμανίδης Βασίλειος, δεύτερος ήταν ο Σπανδωνίδης Βασίλειος και τρίτος ο Θεοδωρίδης Νικόλαος ενώ 1ο κορίτσι ήταν η Γερματσίδου Μαρία.

Στην κατηγορία κάτω των 8 πρώτη ήταν η Δεμιρτζόγλου Μαρία-Ραφαηλία, δεύτερη η Ισαακίδου Άννα-Μαρία και τριτος ο Κρίβας Κωνσταντίνος ενώ 1ο κορίτσι ήταν η Σπανδωνίδου Θεοφίλη.

Στις ειδικές κατηγορίες είχαμε 1ο βετεράνο τον Γκουτιούδη Ζήση και 1η γυναίκα η Μολντοβάν Ανδρίνα.

Η διοργάνωση φέτος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς οι συμμετοχές έφτασαν τις εξήντα συνολικά, αριθμός σημαντικά μεγαλύτερος από τις τελευταίες χρονιές. Στην τελετή λήξης παραβρέθηκαν πολλά μέλη του συλλόγου, οι γονείς των νεαρών αθλητών, καθώς και άλλοι φίλοι του σκακιού στη Δράμα. Οι τυχεροί που βρήκανε το φλουρί κέρδισαν σκακιστικά βιβλία από γνωστούς εκδοτικούς οίκους στον σκακιστικό κόσμο. Ακόμα, ο Σκακιστικός Όμιλος Δράμας ανακοίνωσε τον αγωνιστικό προγραμματισμό του και μοίρασε σε όλα τα μέλη του το αγωνιστικό καλεντάρι της νέας χρονιάς με τις διοργανώσεις και τους αγώνες της περιφέρειας.
Για τις τελικές κατατάξεις, τα αναλυτικά αποτελέσματα καθώς και φωτογραφίες από τους αγώνες, μπορείτε να μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Το Σκάκι στη Δράμα: http://www.chessdramas.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ