Αυτοκίνητο έπεσε σε τρύπα ενός μέτρου στη Νέα Αμισό

0
1174

– Η τρύπα στον κεντρικό οδικό άξονα δημιουργήθηκε την Παρασκευή μετά τις βροχοπτώσεις
– Υπάρχει πρόβλημα με τους αγωγούς της ΔΕΥΑΔ που περνούν από κάτω, σύμφωνα με τεχνικούς


 

Σε τρύπα διαμέτρου ενός μέτρου που άνοιξε στο οδόστρωμα μετά την ισχυρή βροχόπτωση της Παρασκευής 7 Ιουλίου, στην οδό Παγγαίου, στο τρίγωνο μεταξύ Αρκαδικού και Νέας Αμισού, έπεσε ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν στο συγκεκριμένο σημείο.
Ευτυχώς από το συμβάν υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές στο όχημα το οποίο μεταφέρθηκε λίγη ώρα αργότερα με γερανό οδικής ασφάλειας. Το θετικό είναι ότι δεν ακολουθούσαν εκείνη την ώρα και άλλα ΙΧ αυτοκίνητα, όπως επίσης ότι ο οδηγός δεν κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και έτσι αποφεύχθηκε ένα ίσως ακόμη μεγαλύτερων διαστάσεων πρόβλημα.
Στο σημείο που δημιουργήθηκε η τρύπα πάντως ανάβλυζε νερό, μετά το συμβάν και πριν σπεύσουν στο σημείο τεχνικά συνεργεία για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα. Μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Πόλη+Ζωή, κ. Φώτης Νικολαΐδης, που βρέθηκε στον τόπο του περιστατικού είπε ότι από πληροφόρηση που είχε, από τεχνικούς, στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει ένα πρόβλημα με τους αγωγούς της ΔΕΥΑΔ. «Οι αγωγοί που έρχονται από την οδό Πυθαγόρα και την οδό Ακροπόλεως, καταλήγουν σε ένα αγωγό που έχει αχρηστευτεί, όπως μου είπε τεχνικός της ΔΕΥΑΔ. Το πρόβλημα το γνωρίζουν στη ΔΕΥΑΔ εδώ και δυο χρόνια και δεν έχουν κάνει τίποτα. Όπως πληροφορήθηκα από τους τεχνικούς αν γίνει κάποιο τεχνικό έργο ύψους 30.000 – 40.000 ευρώ με το οποίο θα οδηγηθούν τα νερά αυτών των αγωγών στον κεντρικό, το ζήτημα θα λυθεί. Τα νερά αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να φύγουν –από ότι με ενημέρωσαν–0 διότι ο αγωγός στον οποίο καταλήγουν, έχει υποστεί ζημιά και δεν μπορεί να λειτουργήσει» τόνισε.
Στο σημείο έσπευσε μετά το περιστατικό μηχάνημα έργου (JCB), το οποίο σκέπασε τη λακκούβα με αμμοχάλικο, ωστόσο είναι προφανές ότι αν οι βροχοπτώσεις επαναληφθούν θα δημιουργηθεί και πάλι πρόβλημα. Στο ίδιο σημείο είχε δημιουργηθεί μια μικρότερων διαστάσεων τρύπα και πάλι πριν από μερικές ημέρες. Το πρόβλημα είχε αποκατασταθεί και τότε, αλλά όπως αποδείχθηκε, αυτό δεν ήταν αρκετό.
Ο κίνδυνος που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο, από ότι φαίνεται από τα περιστατικά που προηγήθηκαν μεγενθύνεται. Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν είναι λογικό οι οδηγοί να περνούν με φόβο από εκεί κάθε φορά που βρέχει. Επίσης θα πρέπει να απαντηθεί γιατί το πρόβλημα αυτό με τους αγωγούς που περνούν κάτω από το σημείο δεν αποκαταστάθηκε, αν όντως υπήρχε θέμα το οποίο ήταν γνωστό στην ΔΕΥΑΔ εδώ και δυο χρόνια.
Τέλος κανείς δεν γνωρίζει αν οι ζημιές που προκλήθηκαν στο συγκεκριμένο όχημα το μεσημέρι της Παρασκευής, θα αποζημιωθούν ή αν τελικά θα κληθεί ο οδηγός να βάλει ο ίδιος το χέρι στην τσέπη χωρίς να ευθύνεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!