Τοίχος Καλοσύνης Δράμας: Αυξάνεται ο αριθμός των εθελοντών σε πανελλήνιο επίπεδο

ΤΟΙΧΟΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

0
525

Ο Τοίχος της ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης, ο Τοίχος της Καλοσύνης όλων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σας κάλεσε να χαρίσετε σχολικά είδη σε μαθητές που τα χρειάζονται. «Από παιδί σε παιδί» με αγάπη και σεβασμό στην αξιοπρέπεια των συνανθρώπων μας σε ανάγκη. Στα 55 σημεία συλλογής της πόλης (φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών, χώροι δημιουργικής απασχόλησης παιδιών) συγκεντρώθηκαν 162 σχολικές τσάντες και αμέτρητα σχολικά είδη (τετράδια, κασετίνες, μολύβια, γόμες, σχολικά βοηθήματα κτλ.), τα οποία μοιράστηκαν από εθελοντές της ομάδας του Τοίχου, σε παιδιά της πόλης και των χωριών του Νομού Δράμας, από νήπια ως φοιτητές.
Η δράση αυτή, που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, είχε μεγάλη ανταπόκριση και από τους Δραμινούς, αλλά και από άλλες πόλεις και περιοχές της Ελλάδας: Χαλκιδική, Πάργα, Κέρκυρα, Κρήτη, Σκύρος, Άργος, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Καβάλα, Ιωάννινα, Κομοτηνή, Λάρισα, Θήβα και πολλές άλλες.
Με τον αριθμό των εθελοντών να αυξάνεται σε πανελλήνιο επίπεδο, ο «Τοίχος της Καλοσύνης» ελπίζει να είναι σε θέση να προσφέρει βοήθεια σε ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας, πάντα με σεβασμό στην αξιοπρέπειά τους.
Ευχαριστούμε θερμά και τα 55 σημεία συλλογής για την άψογη συνεργασία, την αγάπη τους και την θετική τους στάση απέναντι στην πρωτοβουλία μας, καθώς επίσης και όλους όσοι έσπευσαν να χαρίσουν τσάντες και σχολικά είδη εντός και εκτός Δράμας. Συνεχίζουμε δυναμικά και ακατάπαυστα την προσπάθειά μας με νέες ιδέες και δράσεις, που θα ακολουθήσουν το Φθινόπωρο. Καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ