Bianco Monte Δράμα 1986: « Έτοιμοι να δώσουμε έναν αγώνα για να κάνουμε υπερήφανους τους φιλάθλους μας και να γράψουμε ιστορία»

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, στις 18.00’, στο ΑΠΚ «Δ. Κραχτίδης», οι παίχτες του Bianco Monte Δράμα 1986 απέναντι στη RK Sloboda καλούνται να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και να προκριθούν στην επόμενη φάση του EHF European Cup

0
1255

– Κάλεσμα στο Δραμινό κοινό να στηρίξει την ομάδα και να συμβάλει με την παρουσία του στην προσπάθεια των αθλητών
– Συνέντευξη τύπου των Σάββα Δεμερτζίδη, Αδάμ Παπαδόπουλου και Έκτορα Πολύδωρου

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ευρωπαϊκό εντός έδρας παιχνίδι των Δραμινών έχει ξεκινήσει και όλοι στην ομάδα αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα και αισιοδοξία τον επικείμενο αγώνα με την RK Sloboda, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, στις 18.00’, στο ΑΠΚ «Δ. Κραχτίδης».
Οι παίχτες του Bianco Monte Δράμα 1986 συνεχίζουν την προετοιμασία τους, στοχεύοντας στην κάλυψη της διαφοράς του πρώτου αγώνα στην πόλη Τούζλα της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης (29-23), έτσι ώστε να πετύχουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF European Cup.
Σημαντικό στοιχείο για την επικείμενη αναμέτρηση αποτελεί η δυνατότητα παρουσίας κοινού στο «Δ. Κραχτίδης», μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους ανθρώπους του Bianco Monte Δράμα 1986 να απευθύνουν κάλεσμα στο δραμινό κοινό να στηρίξει την ομάδα και να συμβάλει στην προσπάθεια των αθλητών.

Συνέντευξη τύπου, ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα στη Δράμα, παραχώρησαν χθες Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, στο ΑΠΚ «Δ. Κραχτίδης», το μέλος του προπονητικού επιτελείου Σάββας Δεμερτζίδης και οι παίκτες της ομάδας Αδάμ Παπαδόπουλος και Έκτορας Πολύδωρος.

Στις δηλώσεις του ο Σάββας Δεμερτζίδης ανέφερε τα εξής:
«Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και τιμή που εκπροσωπούμε τη χώρα μας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε έναν αγώνα για να γράψουμε ιστορία και να συνεχίσουμε να δείχνουμε την παρουσία μας και την εξέλιξή μας σε όλους τους φιλάθλους και ειδικά στους δικούς μας φιλάθλους, που μετά από πολύ καιρό θα έχουμε τη δυνατότητα να τους έχουμε μαζί μας στο γήπεδο. Να μας στηρίξουν, να μας ενισχύσουν για αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε.
Είμαστε χαρούμενοι, γιατί αντιμετωπίζουμε την όλη κατάσταση σαν κάτι που το δικαιούμαστε, σαν κάτι που μας αξίζει. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε ό,τι πιθανότητες έχουμε για την πρόκριση να τις διεκδικήσουμε με σοβαρότητα, με συνέπεια και από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.
Σίγουρα το γεγονός ότι παίζουμε δεύτερη φορά είναι κάτι πολύ καλό για εμάς. Γνωρίζουμε ποιον αντιμετωπίζουμε. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα η οποία έχει στην κουλτούρα της και στο DNA της την παλιά γιουγκοσλαβική σχολή, που σημαίνει ότι είναι μία ομάδα που σίγουρα, για να την κερδίσεις, πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω. Να έχεις σοβαρότητα 60 λεπτά, για να μπορέσεις να διεκδικήσεις ό,τι πιθανόν σου δοθεί.
Τα παιδιά και όλοι μαζί κάνουμε μια ιδιαίτερη προσπάθεια. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό
στις προπονήσεις. Έχουμε πλάνο για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τη βοσνιακή ομάδα, αλλά το σίγουρο είναι ότι, όταν παίζεις στην Ευρώπη, απέναντί σου έχεις ομάδες που και ποιότητα
έχουν και χαρακτηριστικά και πρέπει εσύ να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό.
Η χαρά μας είναι ιδιαίτερη, γιατί μετά από ενάμιση χρόνο αποχής από τα γήπεδα των φιλάθλων μας, θα έχουμε μια έξτρα στήριξη στον αγώνα που θα δώσουμε. Νιώθουμε ότι επιστρέφουμε σπίτι μετά από καιρό. Είμαστε συνειδητοποιημένοι, ξέρουμε τι θα δούμε, ξέρουμε τι θα κάνουμε, αλλά στον αθλητισμό οι καταστάσεις εξελίσσονται η μία μετά την άλλη. Πρέπει εμείς να έχουμε τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε και να αντιμετωπίσουμε ό,τι πιθανόν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Μέσα μου νιώθω πάρα πολύ αισιόδοξος. Πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο και θεωρώ ότι για άλλη μία φορά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα κάνουμε υπερήφανους τους φιλάθλους μας, τον κόσμο μας και ειδικά θα κάνουμε περήφανους τους εαυτούς μας και ειδικότερα τα παιδιά, γιατί η προσπάθειά τους είναι συνεχόμενη. Είναι παιδιά απίθανα, είναι παιδιά με τα οποία χαίρεσαι να δουλεύεις και πραγματικά μόνο χαρά μπορώ να νιώθω για όλα αυτά που θα συμβούν από εδώ και πέρα».

Στις δηλώσεις του ο Αδάμ Παπαδόπουλος ανέφερε τα εξής:
«Η αρχή που περιμέναμε να γίνει, έγινε. Παίξαμε το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για την ομάδα μέσα στη Βοσνία. Έγιναν πράγματα εκεί όπου περιμέναμε να γίνουν. Η ομάδα είχε άγχος και είναι το απολύτως φυσιολογικό. Εδώ θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι το Σάββατο. Καταλάβαμε ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω από εμάς, ότι δύο χέρια έχουν αυτοί, δύο χέρια έχουμε κι εμείς. Οπότε απλά το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε πιο σοβαροί. Το Σάββατο καλούμαστε να ανατρέψουμε να όλη αυτή την εικόνα. Δεν είναι κάτι κακό αυτό που συνέβη. Είναι απολύτως φυσιολογικό, γιατί στον αθλητισμό ή χάνεις ή κερδίζεις ή μαθαίνεις.
Στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου είναι το δεύτερο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Καλούμαστε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, αυτό για το οποίο προπονούμαστε τόσο καιρό. Δεν χρειάζεται να έχουμε άγχος. Είναι μία γιορτή. Στις γιορτές πρέπει να περνάς καλά και να το απολαμβάνεις. Έτσι είναι και ο αθλητισμός. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για αυτό. Έχουμε δει την ομάδα σε βίντεο, κάνοντας scouting. Δεν το αφήνουμε να κυλήσει μόνο του, το σπρώχνουμε κι εμείς, εννοείται. Άλλωστε, για αυτές τις διοργανώσεις ζούμε όλοι μας, γιατί ίσως για πολλούς μπορεί να είναι και η τελευταία. Για αυτό και κάθε παιχνίδι πρέπει να το αντιμετωπίζεις σαν τελευταίο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Σε ευρωπαϊκά παιχνίδια έχει δείξει η ιστορία ότι κερδίζει ο καλύτερος και παίρνεις πάντα αυτό που αξίζεις».

Στις δηλώσεις του ο Έκτορας Πολύδωρος ανέφερε τα εξής:
«Το προηγούμενο Σάββατο παίζαμε μέσα στη Βοσνία. Δυστυχώς, το άγχος που είχαμε για το πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι, τα αβίαστα λάθη που κάναμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και το ότι υπερεκτιμήσαμε τους αντιπάλους μας, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο είναι ανατρέψιμο. Παίξαμε το πρώτο ημίχρονο στη Βοσνία. Αυτό το Σάββατο καλούμαστε να παίξουμε το δεύτερο. Θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή μας, να έχουμε πάθος, να παίξουμε σκληρή άμυνα και να εξαντλήσουμε όλες τις ελπίδες που έχουμε για πρόκριση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!