Χάλκινα μετάλλια στο πανελλήνιο κύπελλο ομαδικού (Ensemble) Κατηγοριών Κορασίδων

0
1776

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

O ΣΕΡΓ Δράμας και ο ΑΡΤΕΜΙΣ Δράμας συμμετείχαν στο Κύπελλο Ομαδικού (Ensemble)
Ρυθμικής Γυμναστικής Κατηγορίας Κορασίδων και Παγκορασίδων που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» του Ε.Γ. Μίκρας.

Ο ΣΕΡΓ Δράμας κατέλαβε την 3η θέση στα 5 στεφάνια στην κατηγορία κορασίδων με τις αθλήτριες Γουδάκη Αριάδνη, Γουδάκη Δήμητρα, Μιχαηλίδου Βαρβάρα, Ευθυμιάδου  Νικολέττα και Σαουλίδου Γεωργία. Στην κατηγορία Παγκορασίδων μπόρεσε να πάρει μέρος λόγω ίωσης μιας αθλήτριας. Προπονήτριά τους η κ. Ελένη Μακρή.
Ο σύλλογος ΑΡΤΕΜΙΣ Δράμας με ανανεωμένες τις ομάδες υποσχόμενες  πολλά για το μέλλον και με βελτιωμένη την βαθμολογία, κατέλαβε την 7η θέση στα 5 στεφάνια στην
κατηγορία κορασίδων με τις αθλήτριες, Κοτίδου Μαρίνα, Ζαχαρία Αδριανή, Καυκά
Ευαγγελία, Κόγια Γρηγορία και Μπατή Θεοδώρα. Στην κατηγορία Παγκορασίδων στις 5 μπάλες κατέλαβε την 7η θέση, με τις αθλήτριες Μώραλη Αθανασία, Παρασίδου Βασιλική Κορυφίδου Χριστίνα, Στόγια Σμαράγδα και Χαρίσκου Μαρία. Προπονήτριά τους η κ. Αθηνά Αντωνιάδου.
Συγχαρητήρια έλαβαν οι αθλήτριές και οι προπονήτριές για την επιτυχία τους. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς των αθλητριών, που είναι πάντα δίπλα τους. Επόμενος σταθμός το Ομαδικό Νεανίδων τον Μάρτιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ