Με το αριστερό στο 2020 η Δόξα Δράμας καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από τα Χανιά με 2-1. Οι Μαυραετοί παρουσιάστηκαν πολύ ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι, αλλά η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης για 2’ λεπτά έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους με 2-0 λίγο μετά το 30’. Το δεύτερο ημίχρονο ανηκε ολοκληρωτικά στην Δόξα που μείωσε νωρίς με τον Πλέγα, όμως δεν κατάφερε να πετύχει έστω ένα δεύτερο γκολ, με το 2-1 να παραμένει. Η Δόξα φωνάζει για μια περίπτωση πέναλτι στο 21΄ σε χέρι αμυντικού, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να μην καταλογίζει λανθασμένα την παράβαση.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως μουδιασμένα στο παιχνίδι, με πρώτη καλή ευκαιρία να γίνεται στο 18’ όταν ο Βρεττός από αριστερά κάνει την σέντρα με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.
Η Δόξα πατούσε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ο Ανδρέου θα κάνει το 1-0 ύστερα από κόρνερ του Τριανταφυλλάκου. Σαν να μην έφτανε αυτό για την Δόξα στο 35’ ο Κουκόλης θα κάνει με κεφαλιά το 2-0 ύστερα από λάθος γύρισμα του Σιώπη, με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη οι Μαυραετοί μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ με τον Πλέγα στο 48’. Στην συνέχεια η Δόξα πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης και στο 56’ ο Κρητικός σούταρε με τον Κουτζαβασίλη να μπλοκάρει εύκολα.
Στο 61’ νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Κόντος σούταρε, υποχρεώνοντας τον Κουτζαβασίλη να αποκρούσει την μπάλα. Στα τελευταία λεπτά η Δόξα Δράμας προσπάθησε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης χωρίς αποτέλεσμα, με τον Κουκόλη να έχει μια καλή στιγμή στο 90’+3’ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Κουτζαβασίλη. Από την Δόξα ξεχώρισαν οι: Χάμοντ, Κουκόλης και Κρητικός.
Φάσεις του αγώνα:
33΄ Κόρνερ του Τριανταφυλλάκου από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο προωθημένος Ανδρέου θα πιάσει την κεφαλιά και θα κάνει το 1-0, παρά την προσπάθεια του Μένκα και του Σιώπη να διώξουν.
35΄ Λάθος του Σιώπη στον χώρο του κέντρου πήρε την μπάλα ο Βρεττός και με κεφαλιά ο Κουσκουνάς έκανε το 2-0
45΄ Φάουλ του Κόντου, κεφαλιά του Κουκόλη, η μπάλα αρκετά ψηλά.
48΄ Ο Πλέγας από αριστερά μπαίνει στην περιοχή σουτάρει στέλνοντας την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι
56΄ Σουτ του Κρητικού μπλοκάρει εύκολα ο Κουτζαβασίλης.
61΄ Σουτ του Κόντου, απεκρούει ο τερματοφύλακας
93΄ Κεφαλιά του Κουκόλη φεύγει άουτ
ΧΑΝΙΑ (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος (64΄ Αρναρέλλης), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Τριανταφυλλάκος (54 Παναγιωτούδης), Μουμίν, Κάσσος, Βρεττός, Κουσκουνάς, Τζιώρας (77 Δημητριάδης).
ΔΟΞΑ (Ανυφαντάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Αργυρόπουλος (46΄ Σαμπανίδης), Οικονόμου (70΄ Περέγιο), Κρητικός, Πλέγας, Κουκόλης, Κόντος (80΄ Πινδώνης), Σιώπης, Καψάλης, Χάμοντ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανδραιανός (Αχαΐας) / Κακαφώνης- Οικονόμου (Αχαϊας) 4ος Δραγάτης (Ανατ. Αττικής).