Χωρίς τρένα από χθες η Δράμα

0
4956

-Η απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σχετίζεται με τα μέτρα ανάσχεσης της πανδημίας†
-Τι θα πρέπει να γνωρίζουν όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια

Συνεχίζεται η περιπέτεια που άρχισε πριν από ένα περίπου χρόνο με την σιδηροδρομική σύνδεση της Δράμας, αρχικά με διακοπή των δρομολογίων προς Αλεξανδρούπολη λόγω έργων βελτίωσης της σιδηροδρομικής γραμμής και κατόπιν λόγω των προβλημάτων που ανέκυψαν από την εμφάνιση της πανδημίας.
Η τελευταία εξέλιξη σε αυτή τη «Σιδηροδρομική Οδύσσεια» είναι η νέα διακοπή της σιδηροδρομικής σύνδεσης, από χθες 4 Νοεμβρίου, εξαιτίας της λήψης μέτρων για την ανάσχεση της πανδημίας. Όπως διαβεβαίωσαν στελέχη του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Δράμας στα «Χ» τόσο η σιδηροδρομική σύνδεση όσο και τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΣΕ στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη, διακόπηκαν από χθες Τετάρτη στο πλαίσιο των αποφάσεων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Σε ότι αφορά τους επιβάτες που εξασφάλισαν ηλεκτρονικά εισιτήριο τις προηγούμενες ημέρες για το διάστημα αυτό, δεν χρειάζεται να προβούν σε κάποια κίνηση προκειμένου να τους επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου, διότι αυτό θα γίνει αυτόματα με την επιστροφή του ποσού στον λογαριασμό τους εντός δυο ή τριών ημερών. Τώρα, όσοι αγόρασαν εισιτήριο από κάποιο εκδοτήριο με φυσική παρουσία αυτοί θα πρέπει να απευθυνθούν είτε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Δράμας είτε να καλέσουν στα εξής τηλέφωνα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.: 2130121121 ή στο πενταψήφιο 14511.

Στην τελευταία ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σχετικά με την διακοπή των δρομολογίων αναφέρει ότι: «Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σε συνέχεια των μέτρων που εξαγγέλθηκαν από την Κυβέρνηση για lockdown 2 εβδομάδων στους Νομούς Θεσσαλονίκης και Σερρών λόγω COVId-19, τροποποιεί τα δρομολόγιά της στη Βόρεια Ελλάδα, όπως περιγράφονται παρακάτω, με ισχύ από Τετάρτη 04/11/2020. Ειδικά το Θεσσαλονίκη – Σέρρες καταργείται από 3/11/2020

ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τα δρομολόγια 50, 52, 54, 58 και 51, 53, 55, 57 κυκλοφορούν στο τμήμα Αθήνα – Λάρισα – Αθήνα.
Τα δρομολόγια 56 και 59 κυκλοφορούν στο τμήμα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στους επιβάτες που αναχωρούν από Αθήνα με την αμαξοστοιχία 56 να επιστρέφουν την επόμενη μέρα με την αμαξοστοιχία 59 και, αντιστρόφως, για όσους επιβάτες αναχωρούν από Θεσσαλονίκη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΛΕΞΑΝ-ΔΡΟΥΠΟΛΗ
Αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια (600Α & 91) που εκτελούνται με αμαξοστοιχίες & λεωφορεία.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΕΡΡΕΣ
Αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια: 3631/3632 από 03/11/2020

Σχετικά με τις αποζημιώσεις:Οι επιβάτες που επηρεάζονται από τις τροποποιήσεις των δρομολογίων, που είτε ακυρώνονται, είτε κυκλοφορούν, δικαιούνται αποζημίωσης, με κουπόνι, για εισιτήρια που έχουν εκδοθεί σε φυσικό σημείο πώλησης, ή επιστροφής στην κάρτα τους, για εισιτήρια web και mobile».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ